Kolego Pit89, daj sobie spokój z tym golfem, słabszego silnika nie było? Poza tym handlarz nie wiem czy testował na hamowni auto? Bo 1,4 miało 75 KM, ten silnik jest dobry do Polo albo Lupo a nie Golfa, wejdą 4 osoby i auto nie ruszy

W Golfie 4, Audi A3 szukaj 1,6 albo lepiej 1,8 - 125 KM (bez turbo)
szukaj też od prywatnych, kogoś kto zna auto i nim jeździł chociaż 2-3 lata a nie ktoś kto kupił auto żeby zarobić.
No i inna sprawa że auto z 2001 roku a niecałe 6 tys..ciekawe za ile go kupił w DE, za 1000 euro? Ja bym odpuścił takie okazje. Poza tym korbki w drzwiach zamiast elektrycznych szyb, lepiej znaleźć coś ciekawszego.
Znajdziesz spokojnie jakieś Audi A3 99r. 1,6 z elektryką, klimą automatyczną itd.. za ok 7 tys..
A co do przebiegu, jak cyferki mają dla Ciebie znaczenie to poszukaj firm, które korygują liczniki i już masz magiczne 100 tys na wyświetlaczu

liczy się stan a nie cyferki.
Także jak dla mnie - Golf IV/Audi A3 8L - 1,6 lub 1,8 i od prywatnej osoby, prywatnego użytkownika, nie patrz na rocznik i na przebieg tylko stan.
P.S. a co do tego Foxa - daj sobie spokój imitacja auta, do tego handlarz, Golf 4 tdi lepszy ale nie chciałeś przecież diesla? no i przebieg kręcony na 100%, to auto będzie mieć z 370 tys..a nie 220..
ogólnie silnik ok, dobry, niezniszczalny, tylko zależy jaki stan auta, bo cena dość niska