mondziak220
Uczestnik
Witam ponownie wszystkich użytkowników forum. Zwracam się do was z prośbą o poradę zakupu sedana o trochę lepszych osiągach
. Dotychczas posiadałem mondeo mk3 z silnikiem 2.5 v6 170 koni. Powiem szczerze, że przez długie lata byłem bardzo zadowolony z bezawaryjności jak i osiągów. Niestety mondziak ma już swoje lata oraz przebieg, dodatkowo czuć pod nogą, że lata świetności miał już za sobą dlatego z bólem serca sprzedałem mondziaka po 6 latach eksploatacji. Czas na nowy nabytek i tu jest problem. Co kupić? Chciałbym aby autko miało napęd na tył bądź 4x4. Czy diesel czy benzyna? Ta kwestia jest mi obojętna, ważne żeby autko dawało fun z jazdy, a równocześnie było wygodne na długie trasy. Myślałem o audi a6 c6, ale dysponując wyżej wymienionym budżetem znalezienie c6 w stanie dobrym graniczy z cudem. Może jakieś 2.0 tdi, ale to mnie nie satysfakcjonuje.
Dlatego moja prośba do Was o podanie waszych typów
Wszelkie propozycje mile widziane
Pozdrawiam
. Dotychczas posiadałem mondeo mk3 z silnikiem 2.5 v6 170 koni. Powiem szczerze, że przez długie lata byłem bardzo zadowolony z bezawaryjności jak i osiągów. Niestety mondziak ma już swoje lata oraz przebieg, dodatkowo czuć pod nogą, że lata świetności miał już za sobą dlatego z bólem serca sprzedałem mondziaka po 6 latach eksploatacji. Czas na nowy nabytek i tu jest problem. Co kupić? Chciałbym aby autko miało napęd na tył bądź 4x4. Czy diesel czy benzyna? Ta kwestia jest mi obojętna, ważne żeby autko dawało fun z jazdy, a równocześnie było wygodne na długie trasy. Myślałem o audi a6 c6, ale dysponując wyżej wymienionym budżetem znalezienie c6 w stanie dobrym graniczy z cudem. Może jakieś 2.0 tdi, ale to mnie nie satysfakcjonuje. Dlatego moja prośba do Was o podanie waszych typów
Wszelkie propozycje mile widziane
Pozdrawiam