arni_poznań
Zweryfikowany Mechanik
Przeznaczenia nie oszukasz, widocznie Bóg miał taki plan wobec pasażeraCzy to selekcja naturalna jak został zabity przez kogoś innego? Zginął pasażer a nie kierowca
Przeznaczenia nie oszukasz, widocznie Bóg miał taki plan wobec pasażeraCzy to selekcja naturalna jak został zabity przez kogoś innego? Zginął pasażer a nie kierowca
Tak, jesteś pasażerem i pozwalasz na o kierowcy to jak inaczej to nazwać?Czy to selekcja naturalna jak został zabity przez kogoś innego? Zginął pasażer a nie kierowca
Co miał zrobić, wyskoczyć w czasie jazdy czy rozbić się próbując wyrwać mu kierownicę?Tak, jesteś pasażerem i pozwalasz na o kierowcy to jak inaczej to nazwać?
A jak cię wysadzi i będziesz musiał iść z buta?Jak ja z kimś jadę i ten ktoś przegina pałę to zwracam uwagę.
A jak ma w dupie co mówisz? Wyskakujesz w czasie jazdy czy zaczynasz go zabijać?Jak ja z kimś jadę i ten ktoś przegina pałę to zwracam uwagę.
Przejmuje kontrolę nad pojazdemA jak ma w dupie co mówisz? Wyskakujesz w czasie jazdy czy zaczynasz go zabijać?
Powiem Ci że nie miałem nigdy takiej sytuacji, nie mam debili w kręgu znajomych.A jak ma w dupie co mówisz? Wyskakujesz w czasie jazdy czy zaczynasz go zabijać?
Zabij kierowce, wyrzuć go i zajmij jego miejsce nie rozbijając przy tym samochodu, powodzenia. Życie to nie bajka z holiłud.Przejmuje kontrolę nad pojazdem
Zawsze są trzy życia, jakby co to klika powtórz misjęZabij kierowce, wyrzuć go i zajmij jego miejsce nie rozbijając przy tym samochodu, powodzenia. Życie to nie bajka z holiłud.
na każdego przyjdzie jego poraPrzeżył?Mialem kilka lat temu sasiada rajdowca. Demon czytaj debil prędkości
Wjechal na międzynarodową z podporzadkowanej tak ze druga os naczepy tira zatrzymala sie na jego łbie. Caly ciągnik po glowie mu przejechal. Zolty odwrócony trojkat mial w dupie
No i widzisz swoim głupim zachowaniem prawi zabiłeś dziewczynę, a gdybyś jechał normalnie szybko to byś ją minął bezpiecznie zanim by zdążyła wyskoczyć.ja zawsze w takiej sytuacji nie przekraczam kilku km na godzinę i zawsze jestem przygotowany,że któreś może mi wskoczyć na jezdnię,i tak się stało,dziewczyna ,nie taka młodziutka już(17-18) lat szła z chłopakiem nagle wskoczyła mi tuż przed maskę
Gdybyś jechał jeszcze wolniej to payrol policji by cię zatrzymał na narkotestyGdybym jechał wolniej byłbym jeszcze daleko od szkoły.