• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Serwis wyspecjalizowany w naprawach CVT? Mazowieckie/Warszawa

Punktów
0
Cześć,
Szukam serwisu zajmującego się naprawą skrzyń CVT. Samochód to NISSAN Qashqai 1.6

Komornik

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
718
Toc chyba w Warszawie do wyboru do koloru

Punktów
0
Toc chyba w Warszawie do wyboru do koloru
naprawiających CVT chyba już nie tak dużo. Poza tym liczyłem na jakieś rekomendacje :)

Zadzwoń do Daniela z Auto-Mat Parysów
Dzięki, dryndnę czy i ile gwarancji dają na robotę, bo jeden z nowszych komentarzy z google głosi "Pisze po to aby przestrzec innych ludzi przed tą firmą. Regenerowali u mnie skrzynie biegów za co zapłaciłem ponad 6 tyś zł, po tygodniu od regeneracji auto zaprowadziłem do nich z powrotem gdyż coś było z nią nie tak, auto ogółem przestało około 2-óch miesięcy i nic, prowadziłem kilka razy później, nic nie zrobili, tylko paliwo ginęło ze zbiornika. Partacze bez pojęcia dla których liczy się tylko wziąć pieniądze i nic więcej. Dla ludzi którym szkoda czasu, nerwów i pieniędzy radzę omijać ich szerokimi łukiem!"

jurek1313

SuperMechanior
Punktów
244
Miasto
wólka
Jak handlowiec złomem się trafi to tak może być - u znajomego dwa Juke stoją tanio kupione ... cvt

Komornik

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
718
Za 7-8 dam gwarancje pisemna na rok. Nowy łańcuch wzmocniony regeneracja pompy regeneracja sterownika bieżnie używane idealne w razie konieczności konwerter zregenerowany bądź sprawdzony. Co raz jakis handlarz dzwoni ze ma do kupienia niedrogo juka

Punktów
0
Kolego Komornik, albo nie umiem wysyłać PW na tym forum, albo masz zablokowaną taką możliwość. Chciałem podpytać skąd jesteś?

Komornik

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
718
Niestety z Białegostoku generalnie na brak roboty nie narzekam ale mam części mi zostały

Do góry Bottom