waldemar_orysz
Początkujący
podłanczałem kompa to pokazał że czujnik ciśnienia paliwa ale nie jestem pewien czy tak jest
kolego jeżeli chciał bym się zwierzyć to mam komu nie pisał bym na forum o pomoc.pozdrawiamChyba chciał się z wierzyć ale nie miał komu
To zadaj pytanie jeśli się chcesz coś dowiedziećpodłanczałem kompa to pokazał że czujnik ciśnienia paliwa ale nie jestem pewien czy tak jest
Chyba chciał się z wierzyć ale nie miał komu
Chyba chciał się z wierzyć ale nie miał komu
podłanczałem kompa to pokazał że czujnik ciśnienia paliwa ale nie jestem pewien czy tak jest
kolego mam problem z silnikiem issuzu 3,0L V6 diesel,jest nierówna praca silnika na biegu jałowym jak się trochę rozgrzeje na wysokich obrotach chodzi w miarę równo,podłączyłem do kompa to wyszedł błąd czujnik ciśnienia paliwa, czy jest to możliwe że to czujnik.PozdrawiamTo zadaj pytanie jeśli się chcesz coś dowiedzieć
Bo narazić to my byśmy musieli zadawać tobie
kolego to nie amatorka napisałem jaki komunikat sie ukazał uszkodzenie czujnika ciśnienia paliwaNie obraz sie , ale amatorką tu jedzie. Blad czujnika cisnienia paliwa-ale co? Ciśnienie z niskie, spadek, za wysokie, nie wiarygodne. Jakie jest to cisnienie rzeczywiste, jakie korekcje?
Tak napisales. Ale mniejsza o to. Skoro interpretujesz błąd jako uszkodzenie czujnika lub twoj sprzet diagnostyczny podaje ci taki " komunikat" to wymien czujnik i tyle. Wiesz, taka diagnoza to tak jakby jej nie bylo wcale.wyszedł błąd czujnik ciśnienia paliwa,
Nie ds rady odpowiedzieć bo jego sprzęt nic więcej mu nie pokaże , choc nie wiadomo czym kolega dysponuje.Pytającym tu chodzi o różnice wtryskiwanych dawek paliwa przez kolejne wtryskiwacze , ciśnienie zadane i rzeczywiste , czy też masy powietrza itd . Ty nie zadajesz sobie trudu podania w czym to siedzi kucyki rok , czy choćby co za tester .