• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Skaner diagnostyczny snap on mt2500 sprzedam - 1000zł

domski

Nowy
Punktów
0
Miasto
Koszalin
Witam sprzedam skaner diagnostyczny snap on mt 2500. Skaner posiada klucze typu S :

s-2A,s-4,s-7,s-11,s-17,s-20,s-21,s-25,s-26,s-27,s-28,s-32, s-33,s-34, s-39, s-40,s-43,s-44,s-45, s-46, s-47, s-50, s-61

W zestawie jest przwód do podlaczenia pod gniazda OBD2.Przewód jest typu DL16 wraz ze slotem na klucz - auta europejskie i adapter OBD2 MT2500-46b ze slotem pod klucze do aut amerykanskich oraz adapter CAN1B w celu połaczenia poprzez CAN, instrukcje, plyte serwisową, walizke, przewód do podlaczenia pod aku w celu zasilania. Całośc dopełnia kartridge typu master obslugujacy wiekszość aut europejskich i azjatyckich od roku chyba 1988 do roku 2005.
Skaner rozpoznaje i diagnozuje wszystkie moduly samochodu, silnik , skrzynia biegów automatyczne, air bagi , abs. lista aut jest długa podam co pamietam:
alfa romeo, lancia, fiat,bmw,citroen,ford, honda,nissan,toyota, land rover, mercedes, mg, rover, opel, peugeot, renault, auta tvag, volvo nie ma problemu z diagnoza starszych modeli oraz modeli do 2005 roku, a czasem i pozniejsze wersje mozna , benzyna i diesel.
To nie jest chinska zabawka z alledrogo ktora ledwo sobie radzi z rozpozaniem bledow z ecu silnika, tylko powazny profesjonalny skaner diagnostyczny.Uzywałem go prywatnie, nie zarobkowo, do diagnozwania aut w domu w garazu ( lubie miec swoje zabawki). Auta zmienilem zmieniam tez skaner na inny, odpowiedni do obecnych aut. Zainetersowanym wysle fotki.Prosze o kontakt na priv, telefon podam dla poważnie zaintereowanej osoby.
Pozdrawiam serdecznie.

Stanisław 1946

Weteran
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1131
Miasto
Szczecin
Witam sprzedam skaner diagnostyczny snap on mt 2500. Skaner posiada klucze typu S :

s-2A,s-4,s-7,s-11,s-17,s-20,s-21,s-25,s-26,s-27,s-28,s-32, s-33,s-34, s-39, s-40,s-43,s-44,s-45, s-46, s-47, s-50, s-61

W zestawie jest przwód do podlaczenia pod gniazda OBD2.Przewód jest typu DL16 wraz ze slotem na klucz - auta europejskie i adapter OBD2 MT2500-46b ze slotem pod klucze do aut amerykanskich oraz adapter CAN1B w celu połaczenia poprzez CAN, instrukcje, plyte serwisową, walizke, przewód do podlaczenia pod aku w celu zasilania. Całośc dopełnia kartridge typu master obslugujacy wiekszość aut europejskich i azjatyckich od roku chyba 1988 do roku 2005.
Skaner rozpoznaje i diagnozuje wszystkie moduly samochodu, silnik , skrzynia biegów automatyczne, air bagi , abs. lista aut jest długa podam co pamietam:
alfa romeo, lancia, fiat,bmw,citroen,ford, honda,nissan,toyota, land rover, mercedes, mg, rover, opel, peugeot, renault, auta tvag, volvo nie ma problemu z diagnoza starszych modeli oraz modeli do 2005 roku, a czasem i pozniejsze wersje mozna , benzyna i diesel.
To nie jest chinska zabawka z alledrogo ktora ledwo sobie radzi z rozpozaniem bledow z ecu silnika, tylko powazny profesjonalny skaner diagnostyczny.Uzywałem go prywatnie, nie zarobkowo, do diagnozwania aut w domu w garazu ( lubie miec swoje zabawki). Auta zmienilem zmieniam tez skaner na inny, odpowiedni do obecnych aut. Zainetersowanym wysle fotki.Prosze o kontakt na priv, telefon podam dla poważnie zaintereowanej osoby.
Pozdrawiam serdecznie.
Jestem zainteresowany.

domski

Nowy
Punktów
0
Miasto
Koszalin
Sprzęt wystawie na allegro,aby ewentualny zakup był potwierdzony dla obu stron, a kupujacy miał powtwierdzenie że zakupił go odemnie. jak to sie mowi co na papierze to na papierze czy to dla mnie czy dla kogoś. Jest to działający sprzęt a ja jestem osobą prywatną tak więc nie mam żadnej możliwości wystawienia rachunku .Zrobiłem własnie zdjęcia.jeszcze dzisiaj podam linka do sprzetu na aukcji.
Pozdrawiam

link do przedmiotu:

http://allegro.pl/skaner-diagnostyczny-snap-on-mt2500-i3915515744.html

Ostatnia edycja:

Janadbij

Nowy
Punktów
0
Witam, auto sprzedalem a skaner mi pozostal. Niewiele używany. Wystawiony na OLX czyli dawnej tablicy.
http://olx.pl/oferta/skaner-diagnostyczny-snap-on-2500-amerykanski-profesjonalny-CID5-ID9xSzP.html

Moze powinienem podac dokladniejszy opis skanera:

SNAP ON
Amerykanski profesjonalny skaner diagnostyczny SNAP ON MT2500 OBDII
Stan bardzo dobry, wyswietlacz w pelni sprawny.
W zestawie jest przewód do podlaczenia pod gniazda OBD2.
Przewód jest typu DL16 wraz ze slotem na klucz do aut europejskich i adapter OBD2 MT2500-46b ze slotem pod klucze do aut amerykanskich.
Całośc dopełnia kartridz OBD2 typu GLOBAL OBD-II / EOBD obslugujacy wiekszość aut europejskich i azjatyckich jak rowniez srowadzony ze stanow kardridze GM-CHRYSLER-FORD-JEEP PRIMARY CARTRIDGE domestic plus modol dignostycznego wyjasnienia usterek troubleshooter GM-CHRYSLER-FORD-JEEP.
Wszystko w jezyku angielskim.
Skaner rozpoznaje i diagnozuje wiekszosc modulow samochodu: Silnik, Skrzynia biegów (automatyczne), Air Bag, ABS.

Skaner mona uzywac z wbudowaniej bateri 9V lub z samochodu=12V.

W zastawie znajduje się:
Kable: OBDII DL-16, OBD II(B) MT2500-46B, MT2500-5000 kabel danych
Klucze: K13, S-7, K-2, K-2A.
Stan bardzo dobry,sprawny w 100 %, uzywalem go prywatnie do auta ktore wlasnie sprzedalem.
Koszt zakupu pierwotnie w roku 2010 450F.
Rynkowa cena dzis w czesciach 290F.
Pozdrawiam wszystkich.

Do góry Bottom