arni_poznań
Zweryfikowany Mechanik
fajna rzecz, działa i jest mały poręczny
i wysyłam do producenta na Żerań.Badziew, grzalki ida jak szalone, A z ta skutecznoscia nie jest taka bajka, musi byc naprawde mocne urzadzenie z tych najlepszych bo srednia polka to zabawki.ja ostatnio złozyłem zamówienie na cos takiego jak to dostane zdam relacje czy jest to cos warte
http://www.tools-tech.pl/nagrzewnicaindukcyjna

Zrozumiesz to po pierwszych kilkudziesieciu autach. Ja NP nie posiadam windy ani kanalu, a ostatnio bylem u goscia za sciana (doslownie za sciana) co jest mobilnym mechanikiem I wynajmuje pomieszczenie wielkosci jednego auta w ktorym jest tylko podnosnik/winda. Ma to po to by trobic sprzgla I gdy pada deszcz.
kiedyś jak wykręcałem śrubę wahacza w matizie albo tico to ją wykręciłem razem z gwintem, nie pamiętam co tam było nakrętka czy tulejka gwintowana ale przebiła tą cienką blaszkęWitam.
Ja mówię, że mam za wysoką grupę do wymiany przednich wahaczy w Matiziei wysyłam do producenta na Żerań.
Pozdrawiam.

stosuj BHP i wszystko będzie ok.
to dopiero był wynalazek
Pozdrawiam
w najgorszym wypadku wyciagam cała zwrotnice wraz z amortyzatorem i jakims sposobem proboje resztki urwanej rozwiercicA myślałem że tylko ja mam takie problemy z kontuzjami dłoniraz przez ta cholerna srube miałem zmiazdzonego kciukaw najgorszym wypadku wyciagam cała zwrotnice wraz z amortyzatorem i jakims sposobem proboje resztki urwanej rozwiercic

ja w swoim A4 ostatnio wymieniałem górny wahacz i nic nie ciąłemjescze są problemy z malymi nakretkami w cieżko dostepnych miejscach - polecam lutownice przenośną na gaz oczywiscie bez grotu precyzyjnie i bezpiecznie mozna "zaczerwienić"
A co robicie w np. ze śruba górną (górne wahacze ) w zawieszeniu wielowahaczowym np w superb / ciężki temat jest z tym w 90% kończy się cięciem