• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Sterownik silnika 2.0T,163 km a 205 km

Artbi82

Bywalec
Punktów
0
Miasto
Puchaczów
Witam ponownie
Drodzy forumowicze obecnie szukam sterownika silnika do renault 2.0T do mojego vel satisa i natknąłem się na ogłoszenie ze sterownikiem do laguny 2.0t 205 km,a ja oryginalnie mam 163km ,podrzuczćie czy jak zamiast sterownika oryginalnego podepnę ten z laguny też 2.0 t tylko 205konnej to muj velsatis bedzie chulał

kamilllo

Początkujący
Punktów
7
Miasto
stalowa wola
Raczej nie,,,,immo to raz,a 2 to mapa,,,3 moze ogólnie może mieć zasilanie,masy itp inaczej,jak chcesz to moge się dopytać kumpla konkretnie,jak bardzo Ci na tym zalezy.

Artbi82

Bywalec
Punktów
0
Miasto
Puchaczów
Raczej nie,,,,immo to raz,a 2 to mapa,,,3 moze ogólnie może mieć zasilanie,masy itp inaczej,jak chcesz to moge się dopytać kumpla konkretnie,jak bardzo Ci na tym zalezy.
Jeśli to nie problem ro zapytaj proszę kolegi
Wiedz ze niewiele jest tych sterowników na necie chodzi mi o te oryginalne do 2.0t 163km i ceny wysokie,więc pomyślałem skoro to może się udać i w tych samych pieniądzach mogę zyskać pare koni więcej to czemu nie

kamilllo

Początkujący
Punktów
7
Miasto
stalowa wola
ok,jutro zadzwonie do kumpla,pracowaliśmy razem,on akurat robi na Renówce i jest elekronikiem,a moze nawet będzie miał taki,,,jutro sie odezwe.Pozdr.

Do góry Bottom