• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

sterownik silnika vectra b

Pawelkus

SuperMechanior
Punktów
4
Miasto
Świdnica
Są, tylko że albo uszkodzone, albo regenerowane, a ja chcę sprawny nie otwierany bo firmy, które zajmują sie regeneracją wołają 1200zl, a nie ma gwarancji, ze ten sterownik pochodzi dlugi czas, ponadto znam przypadek, ze sterownik, ktory regenerowała firma "elektro bip" działal około roku i się zepsul, dlatego chcę oryginalny

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1401
Tak samo orginalny tez jest wytelepqny przez silnik i tak naprawde to wszystko jedno.I om moze sie uszkodzic za niedlugo.
Za taki nieotwierany trzeba polozyc niestety pare groszy.to troszke nowszy 71.x.chociaz ,chociaz za 70 tez wolaja.

Pawelkus

SuperMechanior
Punktów
4
Miasto
Świdnica
Trudno, trzeba wyłożyć kase i tyle, gdyby jeszcze byly dostępne na rynku ...

Spojleer

Początkujący
Punktów
2
Pamiętaj, że sterownik trzeba wyprogramować z samochodu. Inaczej po podłączeniu do innego może być do wyrzucenia. Domena Opli.

nickel

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
682
Miasto
WLKP
Nie do wyrzucenia,są sprzety ze wyloguja uzywany i dopiszesz go bez problema.Spojleer jak bedziesz wyrzucał takie sterowniki to daj znac to ja je pozbieram.

Spojleer

Początkujący
Punktów
2
Dokładnie o to mi chodziło. Niestety jestem strasznie niedospany z powodu takiej jednej mazdy i dlatego tak napisałem, a nie inaczej.

Ogólnie to każdy sterownik możesz na stole ogarnąć (już po wyjęciu z samochodu).

nickel

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
682
Miasto
WLKP
wiekszosc mozna napewno.Carprog ładnie to ogarnia.

Pawelkus

SuperMechanior
Punktów
4
Miasto
Świdnica
Ja juz swoj zrobilem, tylko dziwi mnie to, z sterownik od vectry c nie pasuje, a wszyscy piszą że są takie same jak w vb

Do góry Bottom