• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Sugestie dotyczące forum

MTM

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
874
Miasto
z charakterem
Jak oglądam ten program, to aż czasami człowiek się zastanawia, czy to lokowanie produktu, czy szukanie głupich...
Nie wyobrażam sobie wymiany choć by płynu chłodzącego na parkingu według w/w programu...
Co z tym spuszczonym płynem?
W kratkę ściekową?
co jak coś pójdzie nie tak?
klęknie szybkozłączka albo coś...?
I ceny podane w tym programie... Oj chciał bym...

Szumek72

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
712
Miasto
Poland Warsaw
ja już dawno napisałem żeby przesiewać na samym początku laików: no gościu szuka w Modusie filtra paliwa, parę osób pisze że nie ma, a on fotki robi że chyba tu jest, naprawdę weźmie sekator i przetnie przewody i założy ten filtr, pomimo że napisałem że wymiana pompy z filtrem po 240 tyś km.
No i co takiemu zrobisz?
Następny chce kod do radia i podaje Markę i model samochodu, no jaja do kwadratu...
Najlepszy dział:Ananasy - sikam w gacie ze śmiechu!!

Szumek72

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
712
Miasto
Poland Warsaw
Misiek a gdzie są moje filmiki? Czy przypadkiem coś nie majstrowałeś?
a może jakiś dział powstał?

Szumek72

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
712
Miasto
Poland Warsaw
kurczaki normalnie za mało piję...
odinstalowałem sobie playera przez przypadek i szukam filmów...:banghead:
Już jest git, przepraszam Miśku, już wiem że nie majstrowałeś...:D

Kloit777

SuperMechanior
Punktów
73
Miasto
WLKP.
To ja zaproponuję taką zmianę ażeby zrobić coś takiego: mianowicie działy takie jak Przydatne pliki do ściągnięcia,Car audio/kody do radia czy Dam pracę itp.(działy do uzgodnienia) były dostępne dla użytkowników z minimum pięcioma postami (do uzgodnienia).
Wyeliminowało by to z pewnością tych,którzy wpadają na forum jeden raz by coś ściągnąć,uzyskać kod do radia czy
znaleźć pracę itp. a w zamian nic nie wnosząc jedynie mnóstwo nieaktywnych kont.
Ukróciło by to też zakładanie kont fikcyjnych przez które łatwo można nabijać sobie posty a tym samym
mobilizowało by nowych użytkowników by i Oni coś wnieśli do tego forum.
Taka tam mała sugestia

Szumek72

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
712
Miasto
Poland Warsaw
a myślisz że jak ktoś zechce plik albo kod to nie nabije sobie 5 postów?
będzie wtedy wypisywał brednie aby zaliczyć post...a tym samym innych wprowadzał w błąd!

Kloit777

SuperMechanior
Punktów
73
Miasto
WLKP.
no tak ale na dziesięciu dwóm może będzie się chciało a reszta będzie szukała dalej w sieci.
Większość idzie na łatwiznę.

Szumek72

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
712
Miasto
Poland Warsaw
ja nie chcę i tych dwóch, masz na myśli dziennie?
to forum spadnie na psy a po za tym jest po to aby pomagać sobie wzajemnie.
A jak ktoś ściągnie plik czy poprosi o kod do radia to co się stanie?
Podałeś chociaż jednej osobie kod?
korzystałeś z plików zamieszczonych tutaj?
weź to pod rozwagę że z jakiegoś powodu tutaj też jesteś...:D

Kloit777

SuperMechanior
Punktów
73
Miasto
WLKP.
..... jest po to aby pomagać sobie wzajemnie.

Dobrze napisałeś "wzajemnie" a nie rejestruje się ściąga,pyta o kod i już go więcej nie zobaczysz :(
A jeżeli chodzi o powód bycia na tym forum to może inny razem ale żadne z powyższych.:)

dzięcioł90

SuperMechanior
Punktów
38
Temat juz chyba był podobny i staneło na tym chcesz to pomagasz i piszesz nie to nie. A to ze trafiaja sie tematy o kod do radia to po prostu sa tacy co umieja i chca pomoc innym. Gdyby nie chcieli pomagac to by nie odp i nie zakladali by takich watkow na forum ze moga pomoc.

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
To ja zaproponuję taką zmianę ażeby zrobić coś takiego: mianowicie działy takie jak Przydatne pliki do ściągnięcia,Car audio/kody do radia czy Dam pracę itp.(działy do uzgodnienia) były dostępne dla użytkowników z minimum pięcioma postami (do uzgodnienia).
Wyeliminowało by to z pewnością tych,którzy wpadają na forum jeden raz by coś ściągnąć,uzyskać kod do radia czy
znaleźć pracę itp. a w zamian nic nie wnosząc jedynie mnóstwo nieaktywnych kont.
Ukróciło by to też zakładanie kont fikcyjnych przez które łatwo można nabijać sobie posty a tym samym
mobilizowało by nowych użytkowników by i Oni coś wnieśli do tego forum.
Taka tam mała sugestia
taki dział do ściągania plików istnieje już parę lat ale musisz się trochę bardziej wykazać :)

Do góry Bottom