• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Sugestie dotyczące forum

sevooo

SuperMechanior
Punktów
50
Miasto
Bristol
Ja myśle ze dobrym pomysłem była by forma w której trzeba by było wpisać podstawowe dane pojazdu zanim bedzie możliwość założenia postu zwłaszcza kiedy chodzi o sprawy mechaniczne pojazdów. Jest tak wiele przypadków gdzie patrzy się na nagłówek "potrzebuję pomocy z autem" a w ciele postu " moje auto szarpie co to może być" i wtedy zaczyna się niepotrzebne zaśmiecanie forum pytaniami i ciągnięciem za język: co te za auto, jaki motor, jaki rok itp

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Pomocy .... co to moze być ze mi sie auto na dziurach telepie ?

Megaszrot

SuperMechanior
Punktów
26
Miasto
Warszawa
Sorry za odkop :dead:

Proponuję zrobić na samym dole forum dział śmietnik gdzie trafiały by tematy w których przez na przykład rok nikt nic nie odpowiedział.

Megaszrot

SuperMechanior
Punktów
26
Miasto
Warszawa
Może admin wreszcie się zlituje i powstanie dział "dla pytaczy o kod do radia". Wiadomo że taki użytkownik zarejestrował się tylko po to i po napisaniu jednej wiadomości z pytaniem już nigdy się tutaj nie pojawi. Proponuję zrobić dział na takie pytania i umieścić go na samej górze strony. Dzięki temu przynajmniej dało by się wyłowić co nowego pojawiło się oprócz tych "kwiatków".

Edit:
Właśnie znalazłem że coś takiego istnieje. Tylko .... jest tak zakopane w elektronice i car audio że pewnie mało kto to odnajdzie. W tej sytuacji apeluję o przeniesienie działu "kod do radia" na główne drzewo kategorii, aby wyświetlało się powyżej mechaniki. Żeby było pierwszym widocznym patrząc od góry strony.

Ostatnia edycja:

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
580
Na pierwszym miejscu jest i powinno zostać mechanika pojazdowa, bo to głównie po to została strona stworzona.

Ja wprowadziłbym shoutbox dostępny dla zarejestrowanych od wymaganych danych punktów forum, shoutbox po prawej stronie forum powinien być ok

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
580
Czy ktoś miał problemy z połączeniem się ze stroną z telefonu? Dopiero o 12 coś się połączyło
Godzina i data dobrze ustawiona jest ;) Screenshot_20201119-103850_Samsung Internet.jpg

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
580
Chciałbym poruszyć temat kodów do radia, gdzie szerzy się cwaniactwo jak na niżej podanym przykładzie forum. Na tym forum jest nasz moderator car radio, więc chciałbym poznać zdanie Administratora jak i Moderatora car radio. Opłata powinna być chociaż na rzecz charytatywną lub na utrzymanie serwera. Oplata symboliczna. Na naszym forum nie raz spotkałem osobę z podobnym nickiem a dodatkowo frazy grzecznościowe w raz ze stylem pisania jest taka sama a kody tzw trzepie i bierze kasę za to. Niżej podaję przykład na forum gdzie jeden administrator zalapał o co chodzi i zareagował.

https://radiostart.pl/viewtopic.php?p=91936#p91936

https://radiostart.pl/viewtopic.php?f=34&p=30392#p30392

Do góry Bottom