żaden bunt, tylko chłopaki się cenią i za free nie robią, dlatego rozumiem czemu nie raz takie posty pisząWoodo i Xmario... Rozpętaliśmy jakiś bunt chyba... Nie wstyd wam?
Woodo i Xmario... Rozpętaliśmy jakiś bunt chyba... Nie wstyd wam?
Ja jestem ciekawy jak się #Misiek do tych zarzutów odniesie...Ceni to się admin żądając opłaty za posty na bezpłatnym forum szczególnie od osób które za darmo pomagają innym i poświęcają swój czas na odpisywanie często na idiotyczne pytania
Nijak, wyjePka na całego, nie raz był temat poruszany Interes ma się kręcić z reklam (bezpieczniej)Ja jestem ciekawy jak się #Misiek do tych zarzutów odniesie...
Prawie 3 lata temu...no to w c... na bieżąco jesteś z informacjami...Wstawiałem tu ogłoszenie
Nikt nie każe robić za darmo...jeżeli forum ma poziom to nie widzę problemu aby zapłacić za dostęp...płacę gdzie indziej, to i bym zapłacił tu...ale nie ceny z kosmosu za coś co jest nic nie warte...Przecież on tego dla idei nie robi... Forum mu się rozkręciło, ma jakieś z tego profity za które musi utrzymać serwer itp. Jak mu coś zostaje to niech mu idzie na zdrowie.
Akurat prowadzę rekrutację. Zobaczymy cennikPrawie 3 lata temu...no to w c... na bieżąco jesteś z informacjami...
Nikt nie każe robić za darmo...jeżeli forum ma poziom to nie widzę problemu aby zapłacić za dostęp...płacę gdzie indziej, to i bym zapłacił tu...ale nie ceny z kosmosu za coś co jest nic nie warte...
Zresztą nie tylko ja zostałem spławiony cenami z kosmosu...a nie ma tu oficjalnego zamieszczonego cennika...może by skarbowy zainteresować
Nie szukam pracy...Tak, że ten tego...Akurat nie mechanika szukam
Jak będę szukał to zgłoszę się do Ciebie
No myślałem, że sobie jaja robisz z tą ofertą...więc też trochę przekornie odpowiedziałem...sorry ale historia z tym kandydatem jak najbardziej prawdziwa...Mam dość pijaków. Poza tym nie żartowałem. Dalbym Ci takie warunki, że miałbyś do myślenia mi zależy na fachowcach. Paprakow już przerabiałem i podziękuję.