żaden bunt, tylko chłopaki się cenią i za free nie robią, dlatego rozumiem czemu nie raz takie posty pisząWoodo i Xmario... Rozpętaliśmy jakiś bunt chyba... Nie wstyd wam?
Woodo i Xmario... Rozpętaliśmy jakiś bunt chyba... Nie wstyd wam?
Ja jestem ciekawy jak się #Misiek do tych zarzutów odniesie...Ceni to się admin żądając opłaty za posty na bezpłatnym forum szczególnie od osób które za darmo pomagają innym i poświęcają swój czas na odpisywanie często na idiotyczne pytania
Nijak, wyjePka na całego, nie raz był temat poruszanyJa jestem ciekawy jak się #Misiek do tych zarzutów odniesie...
Prawie 3 lata temu...no to w c... na bieżąco jesteś z informacjami...Wstawiałem tu ogłoszenie
Nikt nie każe robić za darmo...jeżeli forum ma poziom to nie widzę problemu aby zapłacić za dostęp...płacę gdzie indziej, to i bym zapłacił tu...ale nie ceny z kosmosu za coś co jest nic nie warte...Przecież on tego dla idei nie robi... Forum mu się rozkręciło, ma jakieś z tego profity za które musi utrzymać serwer itp. Jak mu coś zostaje to niech mu idzie na zdrowie.
Akurat prowadzę rekrutację. Zobaczymy cennikPrawie 3 lata temu...no to w c... na bieżąco jesteś z informacjami...
Nikt nie każe robić za darmo...jeżeli forum ma poziom to nie widzę problemu aby zapłacić za dostęp...płacę gdzie indziej, to i bym zapłacił tu...ale nie ceny z kosmosu za coś co jest nic nie warte...
Zresztą nie tylko ja zostałem spławiony cenami z kosmosu...a nie ma tu oficjalnego zamieszczonego cennika...może by skarbowy zainteresować![]()
Nie szukam pracy...Akurat nie mechanika szukam
Jak będę szukał to zgłoszę się do Ciebie![]()
No myślałem, że sobie jaja robisz z tą ofertą...więc też trochę przekornie odpowiedziałem...sorryMam dość pijaków. Poza tym nie żartowałem. Dalbym Ci takie warunki, że miałbyś do myśleniami zależy na fachowcach. Paprakow już przerabiałem i podziękuję.