• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Sugestie dotyczące forum

sulej013

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
248
Miasto
Xxx
Woodo i Xmario... Rozpętaliśmy jakiś bunt chyba... Nie wstyd wam?

sulej013

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
248
Miasto
Xxx
Ceni to się admin żądając opłaty za posty na bezpłatnym forum szczególnie od osób które za darmo pomagają innym i poświęcają swój czas na odpisywanie często na idiotyczne pytania

Lebiedz

SuperMechanior
Punktów
170
Ceni to się admin żądając opłaty za posty na bezpłatnym forum szczególnie od osób które za darmo pomagają innym i poświęcają swój czas na odpisywanie często na idiotyczne pytania
Ja jestem ciekawy jak się #Misiek do tych zarzutów odniesie...

Danmar

Zweryfikowany Mechanik
Porady
3
Punktów
124
Miasto
Wielkopolska
Panowie, a jakie fora dla warsztatowców jeszcze polecacie, mogą być płatne? ;)

szachu41

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
728
Miasto
Ząbki
www.mechanikazabki.com.pl
Przecież on tego dla idei nie robi... Forum mu się rozkręciło, ma jakieś z tego profity za które musi utrzymać serwer itp. Jak mu coś zostaje to niech mu idzie na zdrowie.
Wstawiałem tu ogłoszenie i nikt kasy nie chciał. Może coś się zmieniło.
Inna para kaloszy że to forum jest jak z naszą branza. Jeden wielki śmietnik. Tu ktoś zabłyśnie, tu ktoś zaspamuje a w innym temacie jakiś "doświadczony" mechanik pomoże, że nie wiadomo czy się śmiać czy płakać. Brakuje moderatorów i porządku...

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3069
Wstawiałem tu ogłoszenie
Prawie 3 lata temu...no to w c... na bieżąco jesteś z informacjami...:)
Przecież on tego dla idei nie robi... Forum mu się rozkręciło, ma jakieś z tego profity za które musi utrzymać serwer itp. Jak mu coś zostaje to niech mu idzie na zdrowie.
Nikt nie każe robić za darmo...jeżeli forum ma poziom to nie widzę problemu aby zapłacić za dostęp...płacę gdzie indziej, to i bym zapłacił tu...ale nie ceny z kosmosu za coś co jest nic nie warte...
Zresztą nie tylko ja zostałem spławiony cenami z kosmosu...a nie ma tu oficjalnego zamieszczonego cennika...może by skarbowy zainteresować:)

szachu41

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
728
Miasto
Ząbki
Prawie 3 lata temu...no to w c... na bieżąco jesteś z informacjami...:)

Nikt nie każe robić za darmo...jeżeli forum ma poziom to nie widzę problemu aby zapłacić za dostęp...płacę gdzie indziej, to i bym zapłacił tu...ale nie ceny z kosmosu za coś co jest nic nie warte...
Zresztą nie tylko ja zostałem spławiony cenami z kosmosu...a nie ma tu oficjalnego zamieszczonego cennika...może by skarbowy zainteresować:)
Akurat prowadzę rekrutację. Zobaczymy cennik :p

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3069
No to powodzenia...:) tu na forum masz multum zdolnych mechaników- przecież to forum mechaników - więc będziesz miał w opór ofert...:p
A co do cennika to też jestem ciekaw czy jest wybiórczy...:)
W sekrecie mogę ci powiedzieć, że ogłoszenie na olx to taniocha...:)

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3069
Akurat nie mechanika szukam :)
Jak będę szukał to zgłoszę się do Ciebie :)
Nie szukam pracy...:)Tak, że ten tego...:)
Ale mogę ci podesłać kandydata co ostatnio był u znajomego na rozmowie...ale nie dostał pracy...to może nadal szuka...:) trochę najeb...y przybył na rozmowę, ale to ci raczej nie będzie przeszkadzać ? co ?:)

szachu41

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
728
Miasto
Ząbki
Mam dość pijaków. Poza tym nie żartowałem. Dalbym Ci takie warunki, że miałbyś do myślenia :) mi zależy na fachowcach. Paprakow już przerabiałem i podziękuję.

szachu41

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
728
Miasto
Ząbki
Wszystkie ceny są od :) poza tym sukcesywnie je podnoszę. I zgadza się że dokładam. Pracownicy mają raj, ale grunt to się nie poddawać. Na zarobek przyjdzie czas po otwarciu następnego punktu :)

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3069
Mam dość pijaków. Poza tym nie żartowałem. Dalbym Ci takie warunki, że miałbyś do myślenia :) mi zależy na fachowcach. Paprakow już przerabiałem i podziękuję.
No myślałem, że sobie jaja robisz z tą ofertą...więc też trochę przekornie odpowiedziałem...sorry:) ale historia z tym kandydatem jak najbardziej prawdziwa...:(
A i dzięki za propozycję, ale mam zajebistą pracę i nie chcę jej zmieniać...i też szukamy do firmy kogoś kto potrafi ogarniać i trochę mechanikę i trochę ślusarstwo i jakieś śpawanko itp. praca 8 h, a bardzo często i mniej, bo jak się robotę zrobi to się nie siedzi dla siedzenia i spada do domu...i też nie ma ludzi, a jak już się jakiś pojawi to się okazuje, że trzeba nad nim stać i pokazywać palcem...a to już się mija z celem zatrudniania kogoś...:(

Do góry Bottom