toomii76
toomi
a kolor można chociaż na jasny zmienić?
Kolorystycznie jeszcze dopasowuję, jeżeli jakieś treści bądź nazwy są nieczytelne proszę o ich wskazanie.Słabo widać nazwy nicków u tych osób ktore maja ciemno niebieski kolor(niewiem czy da sie to samemu zmienic ale chyba nie) noi w sygnaturze trzeba sie troche zabawić ale ogólnie jak dla mnie ok i moze być

Taki efekt był zamierzony, telefony mają dużo mniejsze wyświetlacze od laptopów/komputerów stacjonarnych.Na telefonie. Na komputerze widać np na moim profilu w screenie
O proszę teraz dziala, dziękiKolorystycznie jeszcze dopasowuję, jeżeli jakieś treści bądź nazwy są nieczytelne proszę o ich wskazanie.
Odnośnie sygnatur to niestety każdy we własnym zakresie musi je przeredagować aby pasowały do ciemnego tła.
@Encore proszę zmniejszyć ten ogromny obrazek 24hr/7
Taki efekt był zamierzony, telefony mają dużo mniejsze wyświetlacze od laptopów/komputerów stacjonarnych.
Na chwilę obecną sygnatury zostały włączone ale nadal zbieram opinie na ten temat, niewykluczone, że dla zwiększenia przejrzystości na urządzeniach mobilnych zostaną one wyłączone.

Jak ktoś jest za szeroki w gębie to i tak jest lekceważonyJa tam nie mam pomysłu...może blokować takich jednorazowych użytków???np..zeby korzystali z pełnej opcji forum po napisaniu 30 postów np.?a nie nowy wpada krzyczy że on najmadrzejszy,i h.j..
O i xmAria prezesem forum zrobić![]()

kwestia przyzwyczajenia się, ja dodał inny kolor nowych tematów, ponieważ tylko jest różnica pogrubienia czcionkiMnie osobiscie ta szata graficzna nie lezy.
ale chodzi o wygodę przeglądania, może sama jasna ramka by coś pomogła, teraz jest takie masło maślane.Ogólnie to ten kolor jest zdrowszy dla oczu i dla psychiki, ja jedynie mam problem z emotikonami, jak je rozwinę to nie widzę tego co pisałem i muszę kombinować, piszę z telefonu
no raczej nie jest kwestią przyzwyczajenia.kwestia przyzwyczajenia, uwierzcie mi, co do kolorów cytatów i czcionek nowych postów maja być zmiany ale przy kolejnej przerwie technicznej, na razie musimy się cieszyć z tego co mamy.
ale chodzi o wygodę przeglądania, może sama jasna ramka by coś pomogła, teraz jest takie masło maślane.
Automatyczne połączenie postów:
no raczej nie jest kwestią przyzwyczajenia.
Teraz zwyczajnie przeszkadzają takie podpisy jak u Ciebie, kiedyś to nie przeszkadzało, a teraz zwyczajnie wali to po oczach.
To może pogrubienie do około 2-3mm istniejącej, idącej od awatara zrobi robotę,Biała ramka spowoduje efekt tabeli i nie będzie to dobrze wyglądać - testowałem.
Zgadzam się, że wiadomości są troszkę za blisko siebie jedna pod drugą dlatego zwiększyłem odległość pomiędzy nimi, teraz jest to bardziej przejrzyste.
Nie rozumiem.To może pogrubienie do około 2-3mm istniejącej, idącej od awatara zrobi robotę,
bo ta cieńka która jest, to praktycznie praktycznie jej nie widać na przełamaniu z czarnym tłem.