toomii76
toomi
ze srowidem nie za bardzo wyszło, to może z "wojną" się uda.
no kto to by się spodziewał takich rzeczy w 21 wieku...Ja dzisiaj wychodzę do pracy , idę na parking a tam kolejka do banku 40 osób . Patrzę na telefon bo może dziesiąty i ludzie wybierają wypłaty a tu 25 . Dzwonie do znajomej z banku co się dzieje a ona mi mówi że bankomaty wyczyścili do ostatniej złotówki . Paranoja jeszcze gorsza jak za świrusa .
Kto by pomyślał że łatwiej zatankować elektryka ?Paranoja... Ja do domu wrócić nie mogłem, bo ludzie na pasie stali w kilometrowej kolejce na stacje, co lepsze w połowie czekania poszły słuchy że zabrakło ropy na stacji ... A dziś rano nawet benzynki brakło... Pora się przeprosic z rowerem...
9 poszło na zieloną trawkę...ciekawe od kogo teraz będą brali paliwo...chyba nie od ruskich...

A potem się dziwić czemu wstawiasz 3/4 baku do mechanika a odbierasz 1/4 bakuw takich chwilach cieszę się, że mam awaryjne auta pod warsztatem i w każdym jest przynajmniej te 10l paliwa i można przeczekać kilka dni takich paranoi bo jakbym musiał czekać godzinę bo mi się rezerwa zapaliła to bym wyszedł z siebie

Uff jabto dziś fadrome robiłem , co prawda tylko oponę zmieniałem ale od opony do zbiornika blisko to nie musiałem czekać na stacjiDwa dni temu robiłem duży ciągnik i zapomniałem spuścić ropy

są miesiące, że tylko lawetą na stację jeżdżęA potem się dziwić czemu wstawiasz 3/4 baku do mechanika a odbierasz 1/4 baku![]()
np. teraz kupiłem scenica za 2400zł, który zepsuł się 10 km po zatankowaniu do pełna, można powiedzieć, że grubo ponad miesiąc jazdy za darmo, latem citroenem jumpy na ropie, która była w zbiorniku prawie 700 km zrobione. Samochody, które po prostu komuś padły często mają bogato w zbiornikach bo nikt nie spodziewał się awarii. Niby nie są to duże kwoty, ale cieszą