• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

szafka narzędziowa bjc

rzoofiu

Uczestnik
Punktów
2
Trochę późno, ale może jeszcze komuś się przyda. Kupiłem tą szafkę ponad rok temu i używam jej prawie codziennie. Kupiłem za niecałe 2k i powiem że w tej cenie był to rewelacyjny zakup. Sama szafka jest troszkę wiotka, szuflady zdecydowanie gorzej wykonane od markowych produktów, ale jak na razie nic nie zepsułem. Największy minus za wysuwaną szafkę z prawej, mocno trzyma zatrzask, a do tego rozstaw wyciętych kratek nie odpowiada rozwiązaniom innych producentów, więc praktycznie bezużyteczna.

plusem jest gąbka w której siedzą narzędzia - można w niej dociąć miejsca na dodatkowe wyposażenie.

Jeżeli chodzi o narzędzia to najsłabszym elementem zestawu są grzechotki - szybko popsułem 1/4 i wymieniłem wszystkie na jonnesway. Reszta naprawdę przyzwoitej jakości, o dziwo nawet bitów nie udało się popsuć, choć wyglądają najbardziej tandetnie.

Sam zestaw narzędzi jest spoko w porównaniu do innych szafek z niskiej półki nie dostaje się kompletu młotków i pilników;)

Do góry Bottom