Mck pomocnik
SuperMechanior
- Punktów
- 66
Na moje to kup wózek ( min 7 szuflad) i doposaz go sam. Ty tylko będziesz go używać i to będzie twój wózek.
Polecasz jakieś w przystępnych cenach?
Na moje to kup wózek ( min 7 szuflad) i doposaz go sam. Ty tylko będziesz go używać i to będzie twój wózek.
Zależy czy znajdziesz kogoś kto tanio z arkusza blachy powycina, a następnie pozagina szuflady. Bo ramę z profili można spokojne wykonac samemu.Możesz podzielić się wiedzą jaką jest koszt stworzenia takiego wózka na własną rękę?
Zasadniczo masz racje. Tylko że jak wykonujesz cos samemu to robisz to tak aby bylo wygodne dla Ciebie. Zwalszcza jak jestes mlody i taki wozek ma Ci służyć do emerytury. Ja zdecyfowalem sie na wozek z 10 szufladami o wymiarach 800x450x60. Nikt takiego nie oferowal, z tego co pamietam jedynie beta miała cos tak dużego w ofercie ale za chore pieniądze.Obawiam się, że wyjdzie cenowo porównywalnie z dobrymi wózkami +/- 800zł... Ja bym kupił. Jak ci się nudzi i masz czas to czemu nie...
Dlatego trzeba mieć chore ceny za usługęjedynie beta miała cos tak dużego w ofercie ale za chore pieniądze.
tym bardziej, że teraz praktycznie do wszystkiego musisz mieć narzędzia specjalne.