Witam serdecznie, od pewnego czasu borykam się z problemem w mojej kochanej asterce która jest z nami już kupę lat, mianowicie po powrocie z gór zacząłem odczuwać dziwne drgania przy zmianie biegów dokładniej przy puszczaniu pedału gazu i naciskaniu go, początkowo twierdziłem no nic, poduszki do wymiany, auto stało kilka dni, gdyż nie miałem potrzeby jeździć, byłem umówiony na wizytę u mechanika, wsiadam i jadę a tu problemu brak... co wyklucza poduszki pod silnikiem bo raczej problem istniał by cały czas, poniżej opisze dokładnie cały problem dodam iż jest to samochód Opel Astra Vagon 2.0 DI 99rok. Po odpaleniu silnika przez pierwsze 2-3 minuty jazdy przy puszczeniu pedalu gazu bądz dodania go silnik bardzo szarpie całe auto dostaje takiego wstrząsu jakbym przejechał przez konkretną dziurę nie dzieje się tak codziennie, ale w większości przypadków opalenia dziennego występuje ten problem, po paru minutach autko leci jak miło po prostu problem znika, miał ktoś kiedyś taki problem? w razie potrzeby dodam video z całą sytuacja, choć wątpie że coś z niego wyniknie poza niestabilnym obrazem i hukiem związanym z szarpaniem auta, pozdrawiam i liczę na pomoc...