• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Tankowanie Ford Eskape 2017 benzyna USA

leon917

Początkujący
Punktów
0
Miasto
żagan
Witam wszystki może ktoś miał sytuacje z tankowanie mam prawie pusty bak i nie mogę zatankować pistolet z dystrybutora wybija ustawiam i wyciągam pistolet i nic to nie daje

maly10001

Nowy
Punktów
0
Witam wszystki może ktoś miał sytuacje z tankowanie mam prawie pusty bak i nie mogę zatankować pistolet z dystrybutora wybija ustawiam i wyciągam pistolet i nic to nie daje
Zerknij na sondę lambda , kiedyś miałem identyczny przypadek w Fordzie Fiesta , nie dał się zatankować oraz przy odkręcaniu korek wlewu paliwa chciał Cię zabić ( ciśnienie było tak wysokie że wyrywało go dosłownie ze zbiornika i ręki )

Drugi2

SuperMechanior
Porady
5
Punktów
1544
Zerknij na sondę lambda , kiedyś miałem identyczny przypadek w Fordzie Fiesta , nie dał się zatankować oraz przy odkręcaniu korek wlewu paliwa chciał Cię zabić ( ciśnienie było tak wysokie że wyrywało go dosłownie ze zbiornika i ręki )

Uh Huh Ok GIF by Bengals

intersujące

slaweuszek

Zweryfikowany Mechanik
Porady
4
Punktów
486
Miasto
Gorzów Wielkopolski

Dramat ku.wa .... no chyba że nie było mnie na tej lekcji

Do góry Bottom