Zerknij na sondę lambda , kiedyś miałem identyczny przypadek w Fordzie Fiesta , nie dał się zatankować oraz przy odkręcaniu korek wlewu paliwa chciał Cię zabić ( ciśnienie było tak wysokie że wyrywało go dosłownie ze zbiornika i ręki )Witam wszystki może ktoś miał sytuacje z tankowanie mam prawie pusty bak i nie mogę zatankować pistolet z dystrybutora wybija ustawiam i wyciągam pistolet i nic to nie daje
Zerknij na sondę lambda , kiedyś miałem identyczny przypadek w Fordzie Fiesta , nie dał się zatankować oraz przy odkręcaniu korek wlewu paliwa chciał Cię zabić ( ciśnienie było tak wysokie że wyrywało go dosłownie ze zbiornika i ręki )
Zerknij na sondę lambda , kiedyś miałem identyczny przypadek w Fordzie Fiesta , nie dał się zatankować oraz przy odkręcaniu korek wlewu paliwa chciał Cię zabić ( ciśnienie było tak wysokie że wyrywało go dosłownie ze zbiornika i ręki )
No i mnie też wtedy laba dopadła!!! no i stąd braki w wiedzy w tak istotnym temacie!. Lepiej chyba nic nie pisać, niż tworzyć nowe teorie.Dramat ku.wa .... no chyba że nie było mnie na tej lekcji
możesz wytłumaczyć jak sonda steruje tym zaworkiem?Więc mówisz że sonda nie ma wpływu na zawór evap i vice versa ? Ciekawe
i z twoją wypowiedzią się zgadzamI przede wszystkim, jaki ma wpływ na tankowanie auta NA WYŁĄCZONYM zapłonie ???

próbowałem w różnych pozycjach i nic to nie dało
Ale to była sarkastyczna podpowiedź ...próbowałem w różnych pozycjach i nic to nie dało
nie wiem gdzie jest odpowietrznik baku może to on winienAle to była sarkastyczna podpowiedź ...
i pokazałem wlew jak wygląda że odwracając pistolet można zrobić sobie duże kuku zalewając EVAPa do pełna