Witaj. Można zrobić diagzone ,xdiaga ale trzeba robic flasha w głowicy .witam szanowyych kolegów mam mucar bt200 pro, mozna cos wiecej z nim zrobic jak tylko program mucar, potrzebuje na wlasne potrzeby domowe, hobysticznie
Witaj. Można zrobić diagzone ,xdiaga ale trzeba robic flasha w głowicy .witam szanowyych kolegów mam mucar bt200 pro, mozna cos wiecej z nim zrobic jak tylko program mucar, potrzebuje na wlasne potrzeby domowe, hobysticznie
co potrzebuje do tego, lub ewentualnie gdzie podeslac do przeróbkiWitaj. Można zrobić diagzone ,xdiaga ale trzeba robic flasha w głowicy .
Potrzebujesz programatora chociażby jlinka . Mogę też i ja przerobić mam,też gotowe takie głowice przerobione.co potrzebuje do tego, lub ewentualnie gdzie podeslac do przeróbki
ajki koszt takiej przeróbki, kupłem nowego mucara to drugi nmi nie potzrnbyPotrzebujesz programatora chociażby jlinka . Mogę też i ja przerobić mam,też gotowe takie głowice przerobione.
100 za przerobienie Twojego i 400 licencja razem 500ajki koszt takiej przeróbki, kupłem nowego mucara to drugi nmi nie potzrnby![]()
Xdiag ma gratis immo a diagzone ma gratis ciężarówki .co lepsze diagzone czy xdiag
Musisz poszukać w necie jest wszystko. Masz czym zrobić flasha? W mucarze to nie proste trzeba zrobić resetKupiłem mucara bt200 moje pytanie skąd wziąć soft do flasha na DZ ??
Mam instrukcję i st linka soft Dz v1 się aktualizuje czy musi być V2?Musisz poszukać w necie jest wszystko. Masz czym zrobić flasha? W mucarze to nie proste trzeba zrobić reset
Bez różnicy jaki soft musisz mieć plik bin . Jak masz instrukcje to znajdziesz też plikMam instrukcję i st linka soft Dz v1 się aktualizuje czy musi być V2?
A zasilanie dodatkowe potrzebne czy tylko zlutować piny wystarczy ?Bez różnicy jaki soft musisz mieć plik bin . Jak masz instrukcje to znajdziesz też plik
Przecież masz całą instrukcje wszystko jest tam napisane.A zasilanie dodatkowe potrzebne czy tylko zlutować piny wystarczy ?
No niby tak, ale różnie robią.. ja dopiero się uczę tematu dlatego wolę się zapytać..Przecież masz całą instrukcje wszystko jest tam napisane.
Spędziłem dziesiątki godzin zanim doszedłem do wprawy , na początku będzie ciężko . Mi nikt nie pomógł sam musiałem poszukać . Początki są trudne ale ogarniesz jak kumaty jesteśNo niby tak, ale różnie robią.. ja dopiero się uczę tematu dlatego wolę się zapytać..