• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Trafic II sprężyny na tył

Krzychu973

Uczestnik
Punktów
7
Miasto
Pabianice
Może ma ktoś przetestowane jakie sprężyny wrzucić na tył żeby z dobrą toną na pace auto równo stało?

Drugi2

SuperMechanior
Porady
5
Punktów
1627
a tak na początek się spytam: belka cała? luzów nie ma? podłoga cała? mocowania niepognite?

i pamiętaj, że to auto ma toną ładowności, a nie "dobrą tonę" :)

Pangia

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
324
Miasto
Rakszawa
To nie Polonez Truck, że dołożysz dwa resory i zyskujesz tonę ładowności. Zresztą to gówno ledwo z miejsca ruszy, jak mu tonę z dokładem położysz.

Krzychu973

Uczestnik
Punktów
7
Miasto
Pabianice
Kamil wolałbym odpowiednie sprężyny, w t4 mam takiego moda i spokój kilkanaście lat ,Wiem że straci na komforcie ale to nie istotne bo autko jedzie 1 lub 2 dziennie wkoło komina. Panga niech cię głowa nie boli o ruszanie, nie ma z tym problemów, a do traka to nie chciałbym wracać napewno. No jak niekt nie robił takiego moda?

Krzychu973

Uczestnik
Punktów
7
Miasto
Pabianice
Drugi jak tak ciężko łapiesz to może Ci to kiedyś narysuje. Już mam rozwiązanie.Można zamknąć.

Drugi2

SuperMechanior
Porady
5
Punktów
1627
Drugi jak tak ciężko łapiesz to może Ci to kiedyś narysuje. Już mam rozwiązanie.Można zamknąć.

czasami ciężko u mnie z myśleniem bo to bardzo boli :)

oryginalnie są sprężyny i chcesz wsadzić sprężyny na to miejsce, nazywając to modem...

1701375717543.png

po prostu napisz wprost, że chcesz najebać na pakę ile wlezie tylko żeby nie rysował klamkami po asfalcie.

Do góry Bottom