• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Trzykrotne piknięcie podczas odpalania

wawa15

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
warszawa
Witam, mam takie pytanie, otóż od samego początku odkąd mam samochód ibiza 6l 2005r 1.2 12v podczas odpalania słychać 3x piknięcie ( towarzyszy temu na pół sekundy zapalenie się abs-u) potem wszystko gaśnie i można jechać gdzie się chce. Sygnał ten słychać tylko podczas odpalania, jest to nieregularne, może cały dzień pikać lub w ogóle , nie przeszkadza to w jeździe. Ktoś się z tym spotkał ?

bardzo podobnie jak u mnie

Chudek

Początkujący
Punktów
-6
Widzę, że sami specjaliści są na tym forum :)
Normalnie aż żal dupę ściska.
Jak nie masz jeden z drugim czegoś konkretnego do powiedzenia to siedź cicho i nie nabijają durnych, bezproduktywnych postów, bo człowiek który szuka konkretnej informacji musi czytać tę bzdety ...
Żal ...
Ogranijcie się !

wyderka

SuperMechanior
Punktów
-77
Jak nie masz jeden z drugim czegoś konkretnego do powiedzenia to siedź cicho i nie nabijają durnych, bezproduktywnych postów, bo człowiek który szuka konkretnej informacji musi czytać tę bzdety ...
Żal ...
Ogranijcie się !
JGNRlCe.png

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
582
Żal ...
Ogranijcie się !
Chłopie masz talent do kopania tematu sprzed 6 lat "Nie nabijaj durnych bezproduktywnych postów" Sam to robisz.

Chudek

Początkujący
Punktów
-6
Specu Encore...
Akurat ważność tematu nie ma nic do znaczenia.
Kiedyś o to pikanie pytał inny użytkownik, a dziś ja mam może identyczny problem.
Nie pomyślałeś ?
Tak działa forum, że zawarta w nim wiedzą ma pozostać na wieki. Aż do dezintegracji Internetu (lub domeny forum).

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
582
Specu Encore...
Akurat ważność tematu nie ma nic do znaczenia.
Kiedyś o to pikanie pytał inny użytkownik, a dziś ja mam może identyczny problem.
Nie pomyślałeś ?
Tak działa forum, że zawarta w nim wiedzą ma pozostać na wieki. Aż do dezintegracji Internetu (lub domeny forum).
Nie ucz mnie jak działa forum, ty odkopujesz temat sprzed 6 lat wypisując, że wszyscy wypisują durne treści, wystarczyło napisać na początku krótką treść. "Witam Panowie, mam podobny problem, czy ktoś może sensowny zaproponować przyczynę" To zmienia treść informacji, a twoja treść posta tylko ( komentuje poprzednie posty w temacie, a nie zadaje żadnego pytania, czyli jesteś diggerem i to złotym)

Chudek

Początkujący
Punktów
-6
Specu Encore ...
Jestem cierpliwym człowiekiem, więc Ci odpowiem - ale ostatni raz.
Nie było sensu zadawać tego samego pytania, bo eksperci z tego forum już wypowiedzieli się w tym zakresie.
Wolałem wyrazić swoją dezaprobatę i być może tym sposobem wpłynąć na niektórych leserów, którzy chcą błyszczeć ilością postów i tym samym ranga ...
Diggerem możesz okrzyknąć google, które skierowało mnie na to forum.
Do nieuslyszenia.

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
582
Specu Encore ...
Jestem cierpliwym człowiekiem, więc Ci odpowiem - ale ostatni raz.
Nie było sensu zadawać tego samego pytania, bo eksperci z tego forum już wypowiedzieli się w tym zakresie.
Wolałem wyrazić swoją dezaprobatę i być może tym sposobem wpłynąć na niektórych leserów, którzy chcą błyszczeć ilością postów i tym samym ranga ...
Diggerem możesz okrzyknąć google, które skierowało mnie na to forum.
Do nieuslyszenia.
To co widzimy się za jakiś czas? bo to nie Akumulator "Aku to prawdopodobnie" ale to raczej nie aku., pozdrawiam i czekamy z niecierpliwością.

Do góry Bottom