• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

układ chłodzenia w bmw e36 316i 1,6

Marta1986

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Pułtusk
Mam problem z samochodem a mianowicie W trakcie kolizji wyciekł mi płyn z chłodnicy dodam że bicie było w tył czy jest możliwe że została uszkodzona skrzynia biegów. zaraz po zderzeniu samochód został zgaszony. mam bmw E36 316i Proszę o pomoc ponieważ chcę go sprzedać ale nie chce kupującego wprowadzić w błąd.

Marta1986

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Pułtusk
no całkowicie z tyłu wgnieciony bagażnik zbite obie lampy dodam że wbił sie we mnie autobus

Podpowiedz jak to sprawdzić????
Rozładował mi sie akumulator i nie wiem jak tam sie dobrac

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Mógł naruszyć most tzn. dyferencjał i poprzez wał rozwalił skrzynie może nawet silnik poszedł do przodu dlatego uszkodził układ chłodzenia ... nie widzę to trudno powiedzieć jedynie gdybam .

Marta1986

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Pułtusk
a jest jakiś sposób żeby to sprawdzić samemu ???

a czy po prostu mógł strzelić jakis przewód i dlatego ten wyciek??

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Coż niestety złom ale .... można dręczyć ubezpieczyciela jeżeli to z jego winy. Swego czasu żoninego maluszka rozbiłto i zażądaliśmy od ubezpieczyciela odszkodowania za przywrócenie do stanu jak był przed wypadkiem i udało się dostać znaczną kwotę w tym wypadku podejrzewam kasacje ale można się powoływać na idealny stan techniczny itp. trochę papierków i pisania

Do góry Bottom