Krychwal123
Nowy
- Punktów
- 0
Witam mam pytanie czy na tej oponie mogę jeździć delikatnie przy parkowaniu uszkodzona ,na oponie jeździe dopiero 4 miesiąc jeśli wymiana czy moge jedna na oponie zrobiłem 4 tysiące km
NieWitam mam pytanie czy na tej oponie mogę jeździć delikatnie przy parkowaniu uszkodzona ,na oponie jeździe dopiero 4 miesiąc jeśli wymiana czy moge jedna na oponie zrobiłem 4 tysiące km
no i w czym problem? że nie musisz czekać kilka dni na nową oponę?Wulkanizator: Koniecznie do wymiany. Ze względów bezpieczeństwa. Mamy opony w takim rozmiarze od ręki. Montujemy, tak?

I koniecznie trzeba wymienić wszystkie 5Wulkanizator: Koniecznie do wymiany. Ze względów bezpieczeństwa. Mamy opony w takim rozmiarze od ręki. Montujemy, tak?

opona lekko draśnięta i trzeba wymienić a w innym temacie gość pisze że wstawił łatkę po boku opony i że to jest zgodne ze sztukąwszystko zależy jak głęboko ta dziura jest, jak powierzchownie to jeszcze jeszcze jak widać nitki to nie szalałbym na trasieNie świadczę usług wulkanizacji i pytam całkowicie poważnie - po co cokolwiek z tym robić? Ja bym odciął nożem ten farfocel, żeby nie dyndał i jeździł bym dalej bez stresu. Czy źle piszę?
Tylko, że opona z tego tematu jeździ po drodze publicznej a tamta z dziurą w boku jest użytkowana w kopalni.Ja tu nadal czegoś nie rozumiemopona lekko draśnięta i trzeba wymienić a w innym temacie gość pisze że wstawił łatkę po boku opony i że to jest zgodne ze sztuką
raczej zabójcówW/g mnie opona samobójców.
Z opony ucieka powietrze lub widzisz kord opony? Jeżeli nie ..opona jest sprawna konstrukcyjnie a więc sprawna. Uzupelnilbym tylko mieszanka samowulkanizacyjna ewentualnie wzmocnił wkładem naprawczym.Prędzej zabójcą bym nazwał kogoś kto rozmawia z pasażerem albo słucha radia prowadząc, on stwarza dużo większe zagrożenie niż kawałeczek gumy który nawet gdyby się urwał przy 90km/h i wpadł komuś do oka, to krzywdy nie zrobi.