koksiu621
Zweryfikowany Mechanik
dzięki za info kupie tableta to będę testował 

mi chodziło o Vasa
ale chodzi na xp tablet edytion
zostałem z samą głowicą.ja mam na chomiku płytę bazową i do seata i audi jakby coWitam.
Przepraszam, że rzadko zaglądam ale brak czasu...
Wiec teraz potrzebuję pomocy bo zaginęły mi płyty z oprogramowaniem do VAS-a (nie wiem czy same ale nie chcę posądzać)
Mam VAS-a 5054A chciałem zainstalować na nowy komputer bo w starym dysk skonał a tu nie ma płytzostałem z samą głowicą.
Czy ma ktoś wersję PL? A może i ODIS-a? To bym zainwestował za darmo nie chcę.
TomekR6 widzę, że się orientujesz może coś doradzisz?
Witam wszystkich serdecznie, jestem na tym forum nowy. Chciałbym zaczerpnąć rady od kolegów którzy oriętuja się w temacie, mianowicie.
Mam Vas-a 5054a, zainstalowany program ODIS. Problem jest taki, że po podłączeniu interfejsu do auta status połączenia z samochodem jest prawidłowy natomiast nie może rozpoznać statusu zapłonu, komunikat ten wyświetla się przy włączonym zapłonie. Auto to sharan 1.9 tdi 2005r
Na który pin? Gdybym wiedział, żę w tym interfejsie istnieje pin odpowiedzialny za analogowy sygnał zapłonu, podałbym go. Tak potrzebuję i proszę o pomoc. Nie mam też na celu obrażania ani wywołania złości, więc proszę mnie tak nie odbieraćpodaj napiecie na pin to zobaczysz czy pokaże