witam dziękuje za szybką reakcje .wolnego miejsca mam 2.5 giga gdy zainstaluje wersje beta i zarejestruje vdm przyjdzie aktualizacja to aplikacja zostaje zatrzymana prubowałem kilka razy i nicpodejrzewam że zabraknie pamięci , nie używałem ale baza danych będzie duzo zajmować miejsca
prubowałem na drugim tel. pamięci wolnej 8giga. aplikacja nie pobiera bazy aut. może nie mam jakiegoś programu do obsługi tej aplikacji .rozpakowuje winrarem .możeaplikacja potrzebuje jakiegoś środowiska java czy coś innegopewnie jeszcze niedopracowana albo miejsca nie masz ..
robiłem lagune ll 3.0 .bmw 3 e46 2.0 disel .vktra b 2.0 dtl. całkiem dobrze jak na moje zdanie .wrtosci oczekiwane nawet są przy turbo ,przepływce itp ale prubuje innymi wersjami programu bo najnowsze nie zawsze dobrze działają. morze komuś pomorzeTo jak mnie informuja jest oprogramowanie autoboss V30 , ten nie wiem jak się łaczy z tymi autami bo nie mam go ola nie robiłem ale robiłem merola i vagi , bez problemów chodził oczywiscie w angielskim nie ma nowej bazy w PL a i to tlumaczenie hmmm kali zreć krowa , zresztą to samo oprogramowanie jest w Vpeckerze