• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

VDM UCANDAS Diagnostic tool

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
podejrzewam że zabraknie pamięci , nie używałem ale baza danych będzie duzo zajmować miejsca

duszyczka

Początkujący
Punktów
0
Miasto
sokołów podlaski
podejrzewam że zabraknie pamięci , nie używałem ale baza danych będzie duzo zajmować miejsca
witam dziękuje za szybką reakcje .wolnego miejsca mam 2.5 giga gdy zainstaluje wersje beta i zarejestruje vdm przyjdzie aktualizacja to aplikacja zostaje zatrzymana prubowałem kilka razy i nic

duszyczka

Początkujący
Punktów
0
Miasto
sokołów podlaski
pewnie jeszcze niedopracowana albo miejsca nie masz ..
prubowałem na drugim tel. pamięci wolnej 8giga. aplikacja nie pobiera bazy aut. może nie mam jakiegoś programu do obsługi tej aplikacji .rozpakowuje winrarem .możeaplikacja potrzebuje jakiegoś środowiska java czy coś innego

duszyczka

Początkujący
Punktów
0
Miasto
sokołów podlaski
panowie a jak wam działa vdm z oplami i z renault. bo moja wersja 3.84 w oplu to tylko błędy a w reno widzi tylko wersje sterownika

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
To jak mnie informuja jest oprogramowanie autoboss V30 , ten nie wiem jak się łaczy z tymi autami bo nie mam go ola nie robiłem ale robiłem merola i vagi , bez problemów chodził oczywiscie w angielskim nie ma nowej bazy w PL a i to tlumaczenie hmmm kali zreć krowa , zresztą to samo oprogramowanie jest w Vpeckerze

duszyczka

Początkujący
Punktów
0
Miasto
sokołów podlaski
To jak mnie informuja jest oprogramowanie autoboss V30 , ten nie wiem jak się łaczy z tymi autami bo nie mam go ola nie robiłem ale robiłem merola i vagi , bez problemów chodził oczywiscie w angielskim nie ma nowej bazy w PL a i to tlumaczenie hmmm kali zreć krowa , zresztą to samo oprogramowanie jest w Vpeckerze
robiłem lagune ll 3.0 .bmw 3 e46 2.0 disel .vktra b 2.0 dtl. całkiem dobrze jak na moje zdanie .wrtosci oczekiwane nawet są przy turbo ,przepływce itp ale prubuje innymi wersjami programu bo najnowsze nie zawsze dobrze działają. morze komuś pomorze

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Kolega ma ale np. w pugu odczytał dobrze błędy ale juz nie skasował

Kinio73

SuperMechanior
Punktów
58
Miasto
Stargard
Aha...Dla mnie usuwać to wywalić z ramki.Używamy tych samych słów ale co innego mamy na myśli.

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Rany .... błędy były sztucznie wywołane dla testów .

duszyczka

Początkujący
Punktów
0
Miasto
sokołów podlaski
to co ja źle robie że nie moge pobrać bazy aut .zarejestruje interface. zaktualizuje wersje do nowszej niż beta i to koniec

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Zmień na angielski telefon czy tablet ale też to poprawili jak go zarejestrujesz to podłącz do internetu

duszyczka

Początkujący
Punktów
0
Miasto
sokołów podlaski
bardzo dziękuje za podpowiedz działa .zobaczymy czy będą wiarygodne parametry czujników i testy wykonawcze podzespołów sprawdzałem w focus2 1.6 16v to całkiem fajnie pozdrawiam. duszyczka

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Teraz juz poprawili i działa na języku PL nawet bazę danych da się wgrać PL tak ze cześć jest po polsku , mój kolega to ma i mu pomagałem wgrać na androida . Europe słabo robi ale azje fajnie nawet. Jakiegoś merola czytaliśmy to fajnie zrobił

Do góry Bottom