• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Vectra b problem z radiem centralnym zamkiem

kaczyczw

Początkujący
Punktów
0
Witam .
Opowiem wszystko od poczatku o moim problemie.
Jakieś kilka miesięcy temu kupiłem nowe radio car400 do mojej Vectry b trzymając przycisk AS i włączając radio wbiłem kod ale około 2 miesiące temu dałem stacyjke do regeneracji bo zacieła mi się wszystko działało ale około miesiąc temu pilot od centralnego zamka przestał działać włączając zapłon i trzymając przycisk zamknięcia powinien się zaprogramować ale nic się nie dzieje . tydzień temu wymieniałem żarówkę w bagażniku i nie chcący zrobilem małe zwarcie przez co przepalił mi się bezpiecznik od oświetlenia auta . klimatyzacji .radia i kierunków po zmianie było wszystko dobrze ale jak chciałem zaprogramować radio przez wpisanie kodu okazało się ze radio działa ale cały czas pisze safe na wyświetlaczu a nie chce piknać i pokazać się te paski do wpisania kodu jak by nie reagowali . dodam ze po regeneracji stacyjki radio przy włączeniu auta radio się wyłaczało jak by na odwrót juz podmieniałem bezpieczniki R21 i R22 ale jest to samo

Proszę o pomoc

kaczyczw

Początkujący
Punktów
0
Hmm.. Widzę ze nikt nie ma pomysłu .

Może to byc kostka stacyjki ?
Bo nie wiem czy mam się za to brać.

Do góry Bottom