• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Volvo v40 silnik 2.0

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1104
Miasto
...Seksu i biznesu...
Ja mam u siebie 1.8 benzyne zadnej blokady walu nie było...otworu w bloku tez nie czy w dwulitrowkach moze byc nie mam pojecia ..nie jestem pewny ale obstawialbym ze nie bedzie.ale moze ktos mądrzejszy sie wypowie :D Pelno tu takich:):D

Karol12345

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Sokołów
Zobaczymy. Bo nie moge spiąć rozrzadu jak ustawie w gmp wal. To blokuje mi. A to 16

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1104
Miasto
...Seksu i biznesu...
No tak .w 1.8 tez sa znaki ale blokad nie ma.znaczy otworow blokujących wał.łoto chyba chodzi

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1104
Miasto
...Seksu i biznesu...
Bys musial pokrywe zwalic i zobaczec.ale wydaje mi sie ze to zbedna robota.bynajmniej u siebie gory nie blokowalem ani nie zdejmowalem pokrywy.

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1104
Miasto
...Seksu i biznesu...
Jak by miał to by chyba temat nie powstał.:D
Komar200 rodaku nasz:) tak jak piszesz na znaki ustawiać i wsio ...ale trza uważać przy zwalnianiu zabezpieczenia napinacza o ile jest hydrauliczny bo chyba dwa typy byly.ja np.mam hydrauliczny.w 1.8 16 v
Patrzec obserwowAc co by sie góra nie rozjechała.
Ale kolega pisal chyba wczesnie cos o gmp i ze cos tam sie nie zgrywa.moze kola w/r byly zdemontowywane?
Kuzwa troche mało detaliczny ten temat.strzelamy ślepakami i to jeszcze na brajla.
Ciekawe czy te volvo juz na warsztacie nie jest u mechanika niestoi?

Do góry Bottom