• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Wózek narzędziowy ?

DyziekVW

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
396
Miasto
Prudnik Opolskie
Marcinglasgow- na tą chwile BETA to żadna rewelacja, mocno przepłacony sprzęt...to już wolę 4 razy tańszego Honitona który sprawdzi się tak samo i będzie na lata....fakt Beta ma ładne świecące i "reprezentacyjne" narzędzia, ale to już raczej nie ta beta sprzed kilku lat.... w ostrym starciu wyjdą podobnie jak Honiton, Toptul czy King Tony

awoj11

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Puławy
opon-market.pl
Jak szafka narzędziowa to chyba najlepiej Boxo. Kupuje sie to na dłuższy czas więc warto by był solidny

koksiu621

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
273
Miasto
Kudowa-Zdrój
A czy ktoś używa wózka firmy vorel ? Bo sprzedawca w pobliskim sklepie namawia mnie na zakup :) 177 el za dobra kasę twierdzi ze to wypust do warsztatów , mam osobiscie komplet kluczy płasko-oczkowych tej firmy i pracuje nimi już 7 lat , wszystkie wyglądają bardzo dobrze mimo tego ze często wale w nie młotkiem :) moze nie wszystko tanie jest do du.... :)

maUryc

SuperMechanior
Punktów
109
Takie to chyba tylko do garażu. Stahlwille, Knippex, Unior, Kukko to narzędzia które mogę polecić bo są dobre i krzywdy sobie nimi nigdy nie zrobiłem. :)

Piotr.m

SuperMechanior
Punktów
46
Miasto
Chyżowice
Myślę że do profesionalnych napraw też mogą być. Ostatnio pracowałem na sonic fajna szafka podstawowe narzędzia są. Ale też zależy od klucza Kilka mi pękło bez użycia dużej siły chodź bardziej bym się spodziewał ze śruba się obrobi a nie pęknie klucz.

NorbertK

SuperMechanior
Punktów
214
Corona to szajs. Nie polecam. Swego czasu kupiłem kilka takich wkladek z narzędziami jak w tym wózki i zaluje.
Z budżetowych to jonnesway i neo daje rade

Do góry Bottom