Plus koszta250k zeta? Żeby się zwróciła trzeba wyczyścić ~ 500 szt. DPF po 500 zeta.

do kanalizacji, a kanalizacja do oczyszczalni. pełna ekologiado rowu?

grunt, żeby były zyski adekwatne i stabilne, w moim przypadku nie myślę o tej kwestii, kiedy odrobi zainwestowane pieniądze, ma zarabiać na życie hehe250k zeta? Żeby się zwróciła trzeba wyczyścić ~ 500 szt. DPF po 500 zeta.
Dlaczego mam dać sobie spokój, nie rozumiem? pieniądze są i chciałbym aby na siebie zarabiały. Jestem kawaleremwiesz co jak widzę twoje podejście to daj sobie spokój . Szkoda roztrwonisz pieniądze i tylko twoje dzieci beda płakały. Nie idz ta droga![]()

Mam chęci duże, siedzę dzień i noc myśląc co mogę zrobić, aby miało sens i nie wtopić pieniędzy, choć nie ukrywam mam jeszcze opcje wsparcia w przypadku czarnego scenariusza, ale tym się nie sugeruję. Spodziewałem się komentarzy takich, wiem ,że ludzie nie piszę tego złośliwie, ale nie ma też co przesadzać. Wszystkiego jest pełno w dzisiejszych czasach, na każdym kroku napotyka się konkurencję i wszyscy jakoś dają radę, więc dlaczego mam z góry myśleć o porażce... ryzyko jest częścią sukcesu, nikt nie da mi gwarancji i zdaje sobie z tego sprawę.Andrzej, masz chęci to działaj. Gdybym ja na początku miał taką kasę, to bym się chwili nie zastanawiał. Nie miałem jej i też się nie zastanawiałem. Gdybym słuchał co ludzie gadają, to bym teraz rowy kopal![]()

Tak naprawdę wszystkie dziedziny i rodzaje działalności biorę pod uwagę.Andrzej wez kup zestaw TIR i bedziesz mial robote. Zaraz drugi kupisz i zatrudnisz kogos. Zona bedzie szukac ladunkow. Za kilka miesiecy bedzie 3 albo cztery sklady jak masz taki finans do wywalenia
dzięki kolego, miło, motywacja jest najważniejszea ja sam sobie centralne zakładam i juz mi kaloryferki grzeją i nie jestem hydraulikiem ..
wykop i zalewanie pod podnosniki nozycowe wpuszczane w ziemie i dwukolumnowe takze sam z ojcem
zrobiłem ..jak jest kolega Andrzej ze wsi((( bez urazy )) masa sąsiadów pomoze zbudowac tanim kosztem
wiec wieksza czesc tych 250.000 zostanie na wyposazenie ! podnosniki obecnie nie sa drogie narzedzia takze
ok ,sprzęt diagnostyczny drogo ale i tak ma sporo jak na początek
--- buduj i działaj
trzeba sobie radzić jasneAndrzej wez kup zestaw TIR i bedziesz mial robote. Zaraz drugi kupisz i zatrudnisz kogos. Zona bedzie szukac ladunkow. Za kilka miesiecy bedzie 3 albo cztery sklady jak masz taki finans do wywalenia
Kazdy mial milion zanim wystartował zapewne w tym fachu.
W rodzinie mam 3 przewoźników. A znajomych wiecej. Sasiad teraz wystartowal za 200 , kupil stary sklad. Następny sprzedał wlasnie 7 skladow nowych i kupil jak ty to mowisz trupy bo mial dosc serwisu mercedesa. Zapieprzaja do rosji i tam strach miec nowe auta