MIKUr1
Zweryfikowany Mechanik
Diagu trójkąt to chyba tylko z prądnicą i Passatem.
O gustach się nie dyskutujePrzepraszam ale oprzeć się nie mogę... Trójkąt czyli dwóch obcych puka jego babę a on patrzy... To już chyba nie ten sam diag.....

Trzeba być po rozwodzie żeby takie rzeczy robić. I najważniejsze nie mieć swojej baby. Pradnica jeszcze w toku. Te mapę za czapkę drobnych mi obrobią tak jak do land cruisera i do John deera. Tanio i profesjonalnie i nie pierwszy raz. A jak ktoś chce popatrzeć jak wygląda prawdziwe dymanie to na zbiorniku są filmy. Pozdrawiam

Skoro jesteś po rozwodzie to jak chcesz się wymienić ze swingersami? Kim czym ?Trzeba być po rozwodzie żeby takie rzeczy robić. I najważniejsze nie mieć swojej baby. Pradnica jeszcze w toku. Te mapę za czapkę drobnych mi obrobią tak jak do land cruisera i do John deera. Tanio i profesjonalnie i nie pierwszy raz. A jak ktoś chce popatrzeć jak wygląda prawdziwe dymanie to na zbiorniku są filmy. Pozdrawiam

znaczy co?Drugi 2 dla ciebie to science-fiction
Dobre"Póki nie było internetu tylko rodzina wiedziała żeś debil "
Markson ... to mi przychodzi do głowy

a po co mamy oglądać filmy jak mogę panią rozkręcić samemu ;-)Niektóre panie nakręcają się po obejrzeniu filmików
Też bylem drugi żonaty i głupi.