Witamy na Forum Mechaników!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach. Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
Wiesz nie życzę Ci tego ale istnieją również inne definicje słowa "zwinięcie" Wypadek etc. i potem może być problem dlatego wolałbym samemu mieć możliwość eksportowania wszystkich danych i możliwości ich odczytania.
No właśnie ciągle biję się z myślami czy przerzucić się na komputer czy dalej wszystko wrzucac w zeszyt reczeni. Zaleta zeszytu jest szybkosc - szybciej popiszę sobie w zeszycie co potrzebuje dla wlasnej informacji niz mialbym to wbijac na komputer ale minusem jest pozniej znalezienie tego np. po roku czasu
I kolejna duża zmiana gotowa. Moduł przechowalnia opon. Można tworzyć listę magazynowanych opon, felg od klientów. Zapisywać miejsce składowania, wystawiać potwierdzenie dla klienta, faktury, itd.
W ostatnim czasie wiele pomniejszych zmian i jedna bardzo duża - obok możliwości prowadzenia przechowalni opon pojawiła się też możliwość prowadzenia przechowalni innych części i materiałów. Teraz można prowadzić przechowalnie właściwe wszystkiego czego się chce.
Juz jest prawie wszystko o co ja prosilem. Jeszcze wciaz czekam na mozliwosc zapisywania szacowanych cen czesci wraz z ich numerami I pochodzeniem. To ulatwi bardzo bo nie bedzie trzeba dzwonic by wycenic komus naprawe.
Mam propozycje ze swojej strony, chociaż nie posiadam waszego programu, ale gdybym się jednak zdecydował to fajnie by bylo aby program z automatu przypominał klientą o okresowych wymianach oleju fitrow itp. Wysyłając smsa lub email.
pewnie ze mozesz. wypelnij jeszcze raz formularz i od razu dostaniesz dostep nie ma co czekac, bo jezeli potrzebujesz jakis drobnych zmian to z czasem na pewno je wprowadzimy
Witam
Mam demo programu i czy jest mozliwość w terminarzu wpisania nie pełnych godzin np.9.20
i co trzeba zrobić aby wysłać sms bo wysyłam i nie dochodzi
Dzięki