• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Warsztat 24 - propozycje nowych funkcji i zmian

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
:) Zwijać się nie mamy zamiaru, za dużo klientów. Ale gdyby zaszła taka sytuacja wszystkie dane byś bez problemu uzyskał.

Misiek

Administrator
Porady
6
Punktów
2811
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
Wiesz nie życzę Ci tego ale istnieją również inne definicje słowa "zwinięcie" :) Wypadek etc. i potem może być problem dlatego wolałbym samemu mieć możliwość eksportowania wszystkich danych i możliwości ich odczytania.

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
Jakbyś był zainteresowany to można byłoby pomyśleć o dorobieniu takiej funkcji:)

Misiek

Administrator
Porady
6
Punktów
2811
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
No właśnie ciągle biję się z myślami czy przerzucić się na komputer czy dalej wszystko wrzucac w zeszyt reczeni. Zaleta zeszytu jest szybkosc - szybciej popiszę sobie w zeszycie co potrzebuje dla wlasnej informacji niz mialbym to wbijac na komputer ale minusem jest pozniej znalezienie tego np. po roku czasu :)

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
przemyśl wszystko na spokojnie, zresztą u nas możesz przetestować sobie za darmo wszystko przez 2 tygodnie jako coś:)

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
I kolejna duża zmiana gotowa. Moduł przechowalnia opon. Można tworzyć listę magazynowanych opon, felg od klientów. Zapisywać miejsce składowania, wystawiać potwierdzenie dla klienta, faktury, itd.

Więcej na ten temat tutaj: oprogramowanie do warsztatu samochodowego.

W przygotowaniu kolejne zmiany, zapraszam do testów.

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
W ostatnim czasie wiele pomniejszych zmian i jedna bardzo duża - obok możliwości prowadzenia przechowalni opon pojawiła się też możliwość prowadzenia przechowalni innych części i materiałów. Teraz można prowadzić przechowalnie właściwe wszystkiego czego się chce.

Już niedługo obiecywana wersja offline programu.

maister35

Nowy
Punktów
0
Miasto
Opole
www.stalmach.net
Mam pytanie rozmawiałem z Mariuszem gdzieś pod koniec lipca żeby dodać moduł programu lojalnościowego, i jak wygląda sytuacja na chwile obecną z tym?

P

PogotowieSamochodoweUK

Juz jest prawie wszystko o co ja prosilem. Jeszcze wciaz czekam na mozliwosc zapisywania szacowanych cen czesci wraz z ich numerami I pochodzeniem. To ulatwi bardzo bo nie bedzie trzeba dzwonic by wycenic komus naprawe.

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
ceny części już dawno możesz zapisywać w historii:)

maister będziemy robić, przepraszam za zwłokę ale musimy wygrzebać się z istotnymi sprawami.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
Na 100% się doczekasz. Mam nadzieje że jak najszybciej, kiedy tylko uporządkujemy ten burdelik.

Auto-Port

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
361
Mam propozycje ze swojej strony, chociaż nie posiadam waszego programu, ale gdybym się jednak zdecydował to fajnie by bylo aby program z automatu przypominał klientą o okresowych wymianach oleju fitrow itp. Wysyłając smsa lub email.

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
są automatyczne smsy o okresowym przeglądzie. Można też wysyłać smsy do klienta z treścią jaką się potrzebuje:)

P

PogotowieSamochodoweUK

Moge ponownie przetestowac program? Duzo sie zmienilo I chcialbym zerknac czy juz kupowac czy czekac;)

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
pewnie ze mozesz. wypelnij jeszcze raz formularz i od razu dostaniesz dostep;) nie ma co czekac, bo jezeli potrzebujesz jakis drobnych zmian to z czasem na pewno je wprowadzimy;)

P

PogotowieSamochodoweUK

Formularz? Poprzednio dostalem haslo ale mi wsiaklo :(

junior74

SuperMechanior
Punktów
34
Miasto
Kraków Nowa Huta
Witam
Mam demo programu i czy jest mozliwość w terminarzu wpisania nie pełnych godzin np.9.20
i co trzeba zrobić aby wysłać sms bo wysyłam i nie dochodzi
Dzięki

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
możliwość wpisywania niepełnych godzin można zrobić, smsy dostępne dopiero w wersji pełnej:)

Do góry Bottom