• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Warsztat z płyty warstwowej

Fryderiq

SuperMechanior
Punktów
260
Miasto
.
Panowie, siedzi ktoś z Was na czymś takim? Jak wrażenia względem budynku murowanego?
Wiem że potrafi to trzeszczeć podczas większych wiatrów ale zastanawia mnie jakie inne wady zauważyliście?

heniek1000

SuperMechanior
Porady
4
Punktów
568
Jak grunt jest Twój w hipotece i robisz to na lata, to się robi konkretnie...nawet dla dzieci...

Jak grunt nie należy do Ciebie, to płyta wystarczy...a nawet to dużo za dużo w takim przypadku.

Trzeszczenia to najmniejszy problem...zasada jest prosta.

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
Ja mam murowany plus wiata ...jak Stasiek dorośnie będzie gospodarzył a jak ja łocY zamknę to sprzeda wszystko w pizdu i tyz będzie dobrze...

Niby z taki płyty to szybki temat..

melas

SuperMechanior
Punktów
60
Miasto
WRZEŚNIA
Powiem wam że od roku mam garaż z płyty na 3 auta ściany i dach z płyt 10mm. W życiu bym go nie zamienił na mur. A pracowałem na takim. Jeden był konkretny to nie było źle. Chociaż zimą dogrzać ciężko.
Tu mam 90m2 piecyk elektryczny trzy grzejniki konwektory i zimą 30 min po odpaleniu ciepło. Teraz w te upały gdyby nie otwieranie bramy rolety to całkiem przyjemnie tylko wentylator w środku. Takie są moje odczucia. No i największe atut dwa weekendy i w trójkę postawiliśmy całą halę i wchodzisz i wszystko wykończone żadnego malowania tynkowanie ocieplania.

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
Powiem wam że od roku mam garaż z płyty na 3 auta ściany i dach z płyt 10mm. W życiu bym go nie zamienił na mur. A pracowałem na takim. Jeden był konkretny to nie było źle. Chociaż zimą dogrzać ciężko.
Tu mam 90m2 piecyk elektryczny trzy grzejniki konwektory i zimą 30 min po odpaleniu ciepło. Teraz w te upały gdyby nie otwieranie bramy rolety to całkiem przyjemnie tylko wentylator w środku. Takie są moje odczucia. No i największe atut dwa weekendy i w trójkę postawiliśmy całą halę i wchodzisz i wszystko wykończone żadnego malowania tynkowanie ocieplania.
No ,z tym wykończeniem to na plus ,bo ja z murowanym to jeszcze do tej pory się pi tole w wolnej chwili...
Najważniejsze że jest czysto ...

szachu41

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
728
Miasto
Ząbki
www.mechanikazabki.com.pl
Ile Cię to wyniosło jeżeli można wiedzieć?

Do góry Bottom