No ,z tym wykończeniem to na plus ,bo ja z murowanym to jeszcze do tej pory się pi tole w wolnej chwili...Powiem wam że od roku mam garaż z płyty na 3 auta ściany i dach z płyt 10mm. W życiu bym go nie zamienił na mur. A pracowałem na takim. Jeden był konkretny to nie było źle. Chociaż zimą dogrzać ciężko.
Tu mam 90m2 piecyk elektryczny trzy grzejniki konwektory i zimą 30 min po odpaleniu ciepło. Teraz w te upały gdyby nie otwieranie bramy rolety to całkiem przyjemnie tylko wentylator w środku. Takie są moje odczucia. No i największe atut dwa weekendy i w trójkę postawiliśmy całą halę i wchodzisz i wszystko wykończone żadnego malowania tynkowanie ocieplania.
Ile Cię to wyniosło jeżeli można wiedzieć?Powiem wam że od roku mam garaż z płyty na 3 auta ściany i dach z płyt 10mm. W życiu bym go nie zamienił na mur. A pracowałem na takim. Jeden był konkretny to nie było źle. Chociaż zimą dogrzać ciężko.
Tu mam 90m2 piecyk elektryczny trzy grzejniki konwektory i zimą 30 min po odpaleniu ciepło. Teraz w te upały gdyby nie otwieranie bramy rolety to całkiem przyjemnie tylko wentylator w środku. Takie są moje odczucia. No i największe atut dwa weekendy i w trójkę postawiliśmy całą halę i wchodzisz i wszystko wykończone żadnego malowania tynkowanie ocieplania.