• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Warsztatowe historię kolejny rak YouTube

Drugi2

SuperMechanior
Porady
5
Punktów
1544
Ot Radziu pokazał jak 4 różne płyny działają na nagar w cylindrze. w czym problem? bo wygląda to totalną amatorszczyznę? czy użył zbyt prostego języka? ca może trochę faworyzował głównego sponsora badań?

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3342
Miasto
PZ
Dla mnie test spoko, płyn do mycia silników jest na bazie jakiegoś kwasu, żre drogi oddechowe ale ładnie myje, dziś umyłem felgi w Turku

heniek1000

SuperMechanior
Porady
4
Punktów
568
Mamy po prostu inne poczucie humoru :) nic nie kumata
Już pomijam to, że wygląda jak borsuk.
To nie jest jego film i od razu to widać.

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3342
Miasto
PZ
Mamy po prostu inne poczucie humoru :) nic nie kumata
Już pomijam to, że wygląda jak borsuk.
To nie jest jego film i od razu to widać.
Ogólnie to nie lubię jego twórczości bo polega na wytykaniu błędów innym ale tutaj chociaż coś pokazał jakiś kontent

heniek1000

SuperMechanior
Porady
4
Punktów
568
Mnie np. wiele rzeczy w tym śmieszy...zaczynając od czyszczenia naftą po płomienie otaczające jego postać jak super bohatera czy też super borsuka i pół głupkowaty uśmieszek z kluczem w ręku na "pierwszej stronie"
Do tego jest traktowany instrumentalnie na filmie...
Zresztą po co ja Wam to tłumaczę. Jak byśta postudiowali z rok czasu mowę ciała, to może byśta coś skumali. A i tak nie jest to pewnik, bo trzeba mieć talent i predyspozycje w tym kierunku. Wystarczy, że dwie osoby na sto zakumają w czym rzeczy i styka, cel osiągnięty. Reszte mam w dupie :D

Może nie na temat...ale jak to się ma do testów gdzie jest kilkanaście różnych środków i widać, że wszystko dzieje się "w czasie rzeczywistym" do borsukowania Radzia. Nafta kontra Kret do kibla, sztos. I tak przez całą noc ma się moczyć...gdzie chu. wie czy forte nie było wspomagane palnikiem poza kadrem...

Zależy kto jak ma zawoalowane poczucie humoru i bystre oko jeżeli chodzi o kadry i zwierzę w nim występujące ;)

Shyne

Początkujący
Punktów
4
Miasto
Wrocław
Jeżeli chodzi o markę audi to JANV8 robi dobre kontenty, zadania od średnio zaawansowanych do zaawansowanych i nie kozaczy przy tym. Owszem zdarzają mu się przypały, takie jak ten z chechłaniem silnika 3,0 tdi po czyszczeniu dolotu bez odpowietrzenia układu paliwowego testerem ale generalnie jest gość pewny i przy tym skromny.
Pozostając przy marce, mniej skomplikowane naprawy, a właściwie wymiany eksploatacyjne, to fajnie są pokazane w Audints (audi napraw to sam). Gość też fajnie pokazuje co z czym i nie raz przestawia różne patenty.

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2066
Miasto
Kaczory
Wrzuć swoją fotkę z kartonikiem z napisem WH turbo 911

heniek1000

SuperMechanior
Porady
4
Punktów
568
Kłamczuch jesteś straszny, ale to taki zawód. Jedyne co za Tobą przemawia, to że masz odrobinę więcej uczciwości od innych. Nie koniecznie wiedzy. Jednak w moich oczach 'uczciwość' jest ważniejsza.
Potem Ci korba trochę odbiła, ale to normalka w większości słabych jutubowych przypadków....z Michem na czele.
Ciesz się z tego co masz...a ksywę każdy musi mieć, czy pulpet, czy borsuk :D są i plemniki czy plemniory. Miałem kumpla plemnior miał ksywę.

CHŁOPIE TY I TAK Z TEGO WYCIĄGNĄŁEŚ WIĘCEJ NIŻ DAŁEŚ! A za "sławę" trzeba płacić.

Też kiedyś chciałem być sławny, jak każdy. A teraz robię wszystko żeby nie rzucać się w oczy...chociaż i tak się nie da :D
Ci co nie zaznali "popularności" nie mają bladego pojęcia z czym pogrywają tworząc jutubowe kanały.

turbo 911

Początkujący
Punktów
3
Miasto
Wrocław
Nie do końca rozumiem z kłamczuchem ale ok lubić się nie musimy co do niby sławy tak jest to bardzo uciążliwe pozdro

selim

SuperMechanior
Punktów
297
Miasto
Sląsk
Witam znam jednego I drugiego jestem właścicielem ix35 obejrzyjcie filmy u Romirena i Warsztatowych Histori zobaczycie że Romiren kręci filmy pod publikę u siebie na filmie pokazuję jaki to gruz i wtryski będą siedziały a na WH wtryski wychodzą palcami, Romiren twierdzi że auto jest zalane z braku uszczelki a tam brakowało listwy ozdobnej auto suche, Romiren sam mi odpisał że filmy muszą być przekłamane bo oglądalność a WH nie był przygaszony tylko zdziwiony jak Romiren opowiada bajki, tak wogule zobaczcie ile dobrego zrobił WH nie żebym go bronił ale ix35 śmiga do dzisiaj.

to chcesz skasować ?

selim

SuperMechanior
Punktów
297
Miasto
Sląsk
Jak kupisz stół porządny i przestaniesz ten badziew w YT pokazywać .....chyba,że już się coś zmieniło

heniek1000

SuperMechanior
Porady
4
Punktów
568
Tusk też mówi, że nie kłamie i to jest taka rozmowa z patologicznym kłamcą...to nie ma nic do lubienia, czy nielubienia. Gdybym nie darzył Cię nutą sympatii, jako człowieka nie napisałbym tekstu poniżej. A to naprawdę dobra rada.

Ineczej kolego. Reklamę warsztatu już zrobiłeś? A to jest najważniejsze. Ogranicz filmy o połowę, a potem o 1/4 i wszystko się uspokoi. Psychika jest najważniejsza.
"Tak poproszę"

Zaraz się okaże, że my tu litościwe komentarze piszemy, a Ty wszedłeś tylko po to żeby usunąć, zatrzeć ślady swojego procederu.

Nie wiem, ja się wyłączam z tego. (jakaś walka buldogów pod dywanem - widzę tam jest)

Mówię, to kłamczuch straszny jest...albo to ten kolo z ix35 się podszywa ciul wie.

turbo 911

Początkujący
Punktów
3
Miasto
Wrocław
Tusk też mówi, że nie kłamie i to jest taka rozmowa z patologicznym kłamcą...to nie ma nic do lubienia, czy nielubienia. Gdybym nie darzył Cię nutą sympatii, jako człowieka nie napisałbym tekstu poniżej. A to naprawdę dobra rada.

Ineczej kolego. Reklamę warsztatu już zrobiłeś? A to jest najważniejsze. Ogranicz filmy o połowę, a potem o 1/4 i wszystko się uspokoi. Psychika jest najważniejsza.

"Tak poproszę"

Zaraz się okaże, że my tu litościwe komentarze piszemy, a Ty wszedłeś tylko po to żeby usunąć, zatrzeć ślady swojego procederu.

Nie wiem, ja się wyłączam z tego. (jakaś walka buldogów pod dywanem - widzę tam jest)

Mówię, to kłamczuch straszny jest...albo to ten kolo z ix35 się podszywa ciul wie.

Ja tylko poprosiłem o usunięcie bo chciałem coś wam pokazać kłamczuch tak podszywając się do właściciela ix35 reszta to była prawda jeśli nie możecie tego usunąć spoko zostanie tak jak jest jeśli się da to Zara wszystkiego się dowiecie pozdro
Ja tylko poprosiłem o usunięcie bo chciałem coś wam pokazać kłamczuch tak podszywając się do właściciela ix35 reszta to była prawda jeśli nie możecie tego usunąć spoko zostanie tak jak jest jeśli się da to Zara wszystkiego się dowiecie pozdro
Ok spoko zapraszam na liva jak ktoś z tad będzie niech napisze ! pozdro pany

Do góry Bottom