• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Wasze warsztaty

hiwat

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
294
Miasto
Tarnów
W końcu udało mi się wykończyć mój mały pół profesjonalny warsztat.

Jednak dla utrzymania czystosci najlepszy jednak gres na.podłodze, ta brama to trochę będzie ograniczać auta, oswietlenie w kanale.zdecydowanie do zmiany ..

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
Odprowadzenie wody? Studnia chłonna. Co najmniej metr na metr w głąb zasypane piachem i kratka.

Na fajrant wiadro wody z dinerem, ściągaczką w kratke i rano sucho czysto i gitara. W kanale 24V.

Ostatnia edycja:

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
Odprowadzenie wody? Studnia chłonna. Co najmniej metr na metr w głąb zasypane piachem i kratka.

Na fajrant wiadro wody z dinerem, ściągaczką w kratke i rano sucho czysto i gitara. W kanale 24W.
czasami cos mądrego jestes w stanie napisac ;)

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
Volty Waty czy podatki, co za różnica. Chodzi o to żeby nie zabiło.

Mieszanka dot4 z g12/atf połączona z on z domieszką chlorku rozpracuje ten hqbeton w pierwszym sezonie. Gumofilce i naprzód.
Poza tym, nie widzę ogrzewania ani też grama miejsca na prase szlifierke stół imadło...Ciasno amatorsko ale ładnie.

gtszudi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
987
Miasto
Pruszcz Gdański
jesli robisz wszystko z glowa , nie masz 2 lewych rak , to taka posadzka bedzie czysta na wieki. u siebie mam niemalowany beteon , po 1 roku uzytkowania zrobil sie troche ciemniejszy , teraz na wiosne chce malowac i wiem ze bede mial caly czas czysto , jedyny minus to to ze slisko zawsze bardziej na takiej malowanej posadzce

NorbertK

SuperMechanior
Punktów
215
Panowie, ja nie zajmuje się zawodowo naprawą aut mimo ze z wyksztalcenia jestem mechanikiem. Dlatego napisałem ze to warsztat polprofesjonalny. Nie prowadzę działalnosci gospodarczej, a jezeli kiedys cos otworze to na pewno nie warsztat samochodowy bo wg mnie to sie nie oplaca.

nieldos

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
287
Miasto
Zachodniopomorskie
Ja wole robić to co lubię i robię to za takie pieniądze że jestem z tego usatysfakcjonowany... skoro Ty nie to może faktycznie czas zmienić profesje...

hiwat

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
294
Miasto
Tarnów
Popieram Tomcia .. gdyby nie ta sodamasochistyczna miłosc to raczej nie miało by to sensu ;)

turbokrzychu

SuperMechanior
Punktów
112
No jak dla mnie mega to wszystko zrobione. Jak to tylko dla siebie i na jakieś drobne fuchy to naprawdę pełna profeska. Przynajmniej jeśli chodzi o efekt wizualny :D