• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Wasze warsztaty

Mengog

SuperMechanior
Punktów
29
Miasto
Jelenia Góra
No wlasnie ;) no.ale ja dopiero zaczynam mam nadzieje ze kiedys bedzie duzo lepiej

colin578

SuperMechanior
Punktów
3
Miasto
Koło
Też zaczynam sam z pomocą kolegi wyremontowałem, wyposażyłem i otworzyłem warsztat zaraz po szkole i jakoś się kręci ;) grunt to chcieć

scyzoryk

SuperMechanior
Punktów
244
Miasto
Grajewo
I jak sie sprawuje, zasilanie z nagrzewnica, oprócz tego jakies grzejniki? Pytam bo też nad takim rozwiazaniem się zastanawiam.
A podnosnik co to za sprzęt. Kiedyś takie polskie były.

karol123karol

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
KRK
Troszkę offtopic. Jak Panowie sobie radzicie z formalnościami dotyczącymi sposobu użytkowania budynku. Byłem w urzędzie i mam trochę sprzeczne informacje. Może ktoś mi to lepiej wytłumaczyć PW bądź tel ??

Piotr79

Bywalec
Punktów
4
Miasto
Ostrow Wlkp
Ogrzewanie sprawuje się dobrze ale mam wysoko bez dodatkowych grzejników i trzeba ostro hajcowac żeby się pomieszczenie nagrzało. W przyszłości będę obniżał. Podnośnik to duński Stenhoj

gtszudi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
987
Miasto
Pruszcz Gdański
Troszkę offtopic. Jak Panowie sobie radzicie z formalnościami dotyczącymi sposobu użytkowania budynku. Byłem w urzędzie i mam trochę sprzeczne informacje. Może ktoś mi to lepiej wytłumaczyć PW bądź tel ??

jezeli prowadzisz JDG to tak naprawde wazne zebys placil podatki a nikt sie nie przyczepi

scyzoryk

SuperMechanior
Punktów
244
Miasto
Grajewo
Ogrzewanie sprawuje się dobrze ale mam wysoko bez dodatkowych grzejników i trzeba ostro hajcowac żeby się pomieszczenie nagrzało. W przyszłości będę obniżał. Podnośnik to duński Stenhoj
A jak rozwiazales nagrzewnice to jest wodna? Jakiej mocy?

chudson

SuperMechanior
Punktów
132
Miasto
Gorzów Wlkp
jezeli prowadzisz JDG to tak naprawde wazne zebys placil podatki a nikt sie nie przyczepi

Aż ktoś życzliwy się znajdzie donieść , przyjdzie urzędnik i poleci natychmiast zaprzestać działalności i przywrócić stan pierwotny lub zalegalizować budynek. Oficjalnie przy JDG również mogą się tego doczepić

gtszudi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
987
Miasto
Pruszcz Gdański
tylko musialby ktos byc kto albo nas nie lubi albo komu sie zalazlo za skore , od siebie ot tak nikt takiego czegos nie robi , a zwlaszcza warsztatom bo moze wyjsc tylko na glupka

A

Anonymous123

Ja wam pokażę swój za jakiś miesiąc. Narazie nie ma się czym chwalić bo przed remontem.

A

Anonymous123

Bardziej szykuje się mała przebudowa. Stawiam geometrię z podnosnikiem nozycowym, czwarty podnośnik i poczekalnie dla klientów.

A

Anonymous123

Do geometrii nozycowy evert 5t z najazdem 5.1 +obrotnice i plyty z tyłu. Na stanowisko castex dwu kolumnowy.