Mengog
SuperMechanior
No wlasnie
no.ale ja dopiero zaczynam mam nadzieje ze kiedys bedzie duzo lepiej
no.ale ja dopiero zaczynam mam nadzieje ze kiedys bedzie duzo lepiej
no.ale ja dopiero zaczynam mam nadzieje ze kiedys bedzie duzo lepiejTe rury to ogrzewanie czy wyciąg. Ogólnie zaj...e masz.U mnie tak
Dzięki ogrzewanie nadmuchoweTe rury to ogrzewanie czy wyciąg. Ogólnie zaj...e masz.
Troszkę offtopic. Jak Panowie sobie radzicie z formalnościami dotyczącymi sposobu użytkowania budynku. Byłem w urzędzie i mam trochę sprzeczne informacje. Może ktoś mi to lepiej wytłumaczyć PW bądź tel ??
A jak rozwiazales nagrzewnice to jest wodna? Jakiej mocy?Ogrzewanie sprawuje się dobrze ale mam wysoko bez dodatkowych grzejników i trzeba ostro hajcowac żeby się pomieszczenie nagrzało. W przyszłości będę obniżał. Podnośnik to duński Stenhoj
Piec węglowy który dmucha gorące powietrzeA jak rozwiazales nagrzewnice to jest wodna? Jakiej mocy?
jezeli prowadzisz JDG to tak naprawde wazne zebys placil podatki a nikt sie nie przyczepi
zawsze coś się znajdzie do remontu. skończy się jedno, zacznie się drugie. tylko czasu brak na to wszystko...Narazie nie ma się czym chwalić bo przed remontem.