• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

WTF???

majster-d1

SuperMechanior
Punktów
8
Miasto
Kalety
Odświeżę kotleta, bo znów się zaczęło nękanie firm, które pracują na utrzymanie tego całego aparatu. Dzwoniłem do kumpla w DE, który naście lat prowadzi duży serwis i nadałem temat. Najpierw mnie wyśmiał, następnie się doedukował w prawie i potwierdził, że też tak mają, ale żeby ktoś takie brednie egzekwował, to w życiu i w branży nadał temat, to go wyśmiali.
Ale Polska to musi do uni się dostosować, a że polskie urzędaski mają ubaw z wystawiania mandatów za takie brednie przepisowych wypocin rządzących, pewnie noszą w sobie jakiś uraz z dzieciństwa, bo z tego co wiem to tylko policja i straż miejska ma premie za ilość . Bo jak to inaczej zrozumieć. Po Polsce zostaną tylko zgliszcza dzięki takiej polityce i to bez jednej wystrzelonej kuli, a niemcy się tylko z tego śmieją i zacierają ręce na następne wojaże biznesowe. Popatrzcie jak zwijają się interesy różnych branż, nie wspominając przemysłu, rolników, firm transportowych i kopalń, które zostały upodlone i wyniszczone. Ale zachód ma się coraz lepiej!

nanab

SuperMechanior
Punktów
479
Miasto
Bydgoszcz
bo z tego co wiem to tylko policja i straż miejska ma premie za ilość
Raczej naganę a nie premię. Olewają okazje na mandaty a jak ich wezwiesz to na siłę próbują uniknąć interwencji, a jak ich jakoś zmusisz to wciskają pouczenie zamiast mandatu.

Do góry Bottom