• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Wulkanizacja

Maciekbmw

Nowy
Punktów
0
Witam. Jestem nowy. Chce otworzyć wulkanizacje. Tylko jak ja rozwinąć? Co poza wulkanizacja by zarabiać cały rok a nie tylko w okresie przekladek. Podpowiedzcie coś. Pozdrawiam.

Tomosz

Gaduła
Punktów
14
Miasto
Szczecin
Wszystko zależy od Twoich umiejętności.. Nie wiem co chcesz powiedzieć " rozwinąć " co to znaczy ? Reklama ? szukanie klienta ?
Ja teraz poszerzyłem działalność o klimę.

Maciekbmw

Nowy
Punktów
0
Pisze bo staram się o dotacje i musze w biznesplanu uwzględnić. By cały rok zarabiać. Mądrego pomysłu szukam.

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
581
Znajomy po za wulkanizacją ma jeszcze 2 stanowiska myjni i klimatyzację (lato). A sąsiad obok ma dodatkowo drobne naprawy typu wymianę klocków itp

phu_szczepan

SuperMechanior
Punktów
8
Miasto
Jabłonna-Majątek
sklep.redats.pl
Ostatnia edycja:

Megaszrot

SuperMechanior
Punktów
26
Miasto
Warszawa
Uwielbiam takie puste tematy .... ile wam płacą za zakładanie takich śmieci .... zimą po sezonie proponuję kursy szydełkowania a latem po sezonie kursy baletu mongolskiego.

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
sezonowa wymiana opon skończyła sie 2/3 lata temu. teraz to nie kolejki do wymiany, tylko telefony do klientów i wojna cenowa- kto taniej zrobi i co da w gratisie.

Mikidz

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
474
Ja bym w życiu samej wulkanizacji nie otworzył. Tobie też odradzam, bo na chleb nie zarobisz na tym.

dominik.mar

Gaduła
Punktów
49
Miasto
Ruda
Nie chcę nikogo obrazić, chociaż może trochę chcę, ale jak ktoś myśli o własnym biznesie i zadaje takie pytania na forach to w moich oczach nadaje się tylko do tarcia chrzanu. Powodzenia.

aleks2017

Nowy
Punktów
0
Miasto
Warszawa
A co myślicie na temat takiej działalności, jak mobilna wulkanizacja? Podobno podjeżdżają, gdzie chcesz i sprawnie wymieniają Ci opony. Mój kolega raz skorzystał i generalnie chwalił sobie..

Ostatnio edytowane przez moderatora:

diagnostawawa

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
236
Miasto
Xxx
Sama wulkanizacja to lipa. Musi być coś dodatkowego. Ja nawet nie wprowadziłem wulkanizacji bo na wsi za 40zl kpl. Stalówek robią :( masakra jakaś.

Do góry Bottom