Witamy na Forum Mechaników!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach. Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
Witam. Jestem nowy. Chce otworzyć wulkanizacje. Tylko jak ja rozwinąć? Co poza wulkanizacja by zarabiać cały rok a nie tylko w okresie przekladek. Podpowiedzcie coś. Pozdrawiam.
Wszystko zależy od Twoich umiejętności.. Nie wiem co chcesz powiedzieć " rozwinąć " co to znaczy ? Reklama ? szukanie klienta ?
Ja teraz poszerzyłem działalność o klimę.
Uwielbiam takie puste tematy .... ile wam płacą za zakładanie takich śmieci .... zimą po sezonie proponuję kursy szydełkowania a latem po sezonie kursy baletu mongolskiego.
sezonowa wymiana opon skończyła sie 2/3 lata temu. teraz to nie kolejki do wymiany, tylko telefony do klientów i wojna cenowa- kto taniej zrobi i co da w gratisie.
Nie chcę nikogo obrazić, chociaż może trochę chcę, ale jak ktoś myśli o własnym biznesie i zadaje takie pytania na forach to w moich oczach nadaje się tylko do tarcia chrzanu. Powodzenia.
A co myślicie na temat takiej działalności, jak mobilna wulkanizacja? Podobno podjeżdżają, gdzie chcesz i sprawnie wymieniają Ci opony. Mój kolega raz skorzystał i generalnie chwalił sobie..