Diagbox10
-*-*-
Jezeli czarnecki winny to wyj...ą go i pojdzie do PO.
Ostatnia edycja:
Kidawa-Błońska nie wiedziała
, miliard w tę czy w tamtą stronę
W Bejrucie ponoć zwolnił się etat spawacza..Ok. Zmieniam pracę.

bo ostatni spawacz chyba gdzieś zapił. mówili w tv, że zniknął bez śladu.W Bejrucie ponoć zwolnił się etat spawacza..![]()
Została tylko rękawica i elektroda po chłopie...bo ostatni spawacz chyba gdzieś zapił. mówili w tv, że zniknął bez śladu.
Może poprostu nie zdążył... Mimo wszystko spawarki i przyłbicy już nima.porządny człowiek. widać że nie wynosił z roboty...

nie, no takiej roboty to nie chcę. już kiedyś nie dałem namówić na pracę palacza. a zaś kazali własny węgiel przynosić.Mimo wszystko spawarki i przyłbicy już nima.![]()
Panie dobrze ze węgiel a nie fajkinie, no takiej roboty to nie chcę. już kiedyś nie dałem namówić na pracę palacza. a zaś kazali własny węgiel przynosić.
ja jako pilarz swoje paliwo brałem, bo nie wiedziałem czy dobrze tam mieszankę robią z olejem a szkoda było piły zatrzeć. 
ja jako pilarz swoje paliwo brałem

A Niby torturować już nie wolno..Ja ostatnio jak włączyłem radio Maryja na warsztacie to koledzy nie wytrzymali

Poprostu czasami lubię sprawdzić gdzie leży granica ludzkiej wytrzymałościA Niby torturować już nie wolno..![]()
hahaJa ostatnio jak włączyłem radio Maryja na warsztacie to koledzy nie wytrzymali
ja włączyłem w samochodzie jak jechaliśmy na kawalerski i jeden kolega wysiadł na skrzyżowaniu

Czyli właściwie to o co chodzicoś Wam to przypomina...
? Nie jestem w temacie, ludzie chcą żeby ktoś inny rządził bo Łukaszenka nie umie i to przez niego Białoruś jest za murzynami?