• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Wybory 2020

Status
Zamknięty.

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
Myślałem ze mechanicy to mężczyźni. Widzę ze kilku jest dziećmi i niewiastami. Dobrze ze moi klienci sa normalni. Wypier..lam zniewiescialych. Niech na FB szukaja pomocy a tam pomoc olaboga. Wogole w necie ciężko o pomoc. Dobrze ze chociaz transportowcy i rolnicy nie dostali waginy na czole bo by nie bylo roboty.

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Myślałem ze mechanicy to mężczyźni. Widzę ze kilku jest dziećmi i niewiastami. Dobrze ze moi klienci sa normalni. Wypier..lam zniewiescialych. Niech na FB szukaja pomocy a tam pomoc olaboga. Wogole w necie ciężko o pomoc. Dobrze ze chociaz transportowcy i rolnicy nie dostali waginy na czole bo by nie bylo roboty.
Ty to chyba marzysz o wielkim twardym bolcu...tylko nie wiesz jak to powiedzieć wprost... i cały czas coś bąkasz półsłówkami...:)
Weź se wygogluj gdzieś incognito taki przybytek, gdzie w końcu spełnisz marzenie życia...:)

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Jakież to chore myslec o takich zachowaniach.
A ty cały czas myślisz...:) ja wiem, ze jak się mieszka w dziurze gdzie psy dup...mi szczekają to się nie ma innych rozrywek jak tylko interesowanie się tym jak, kto, z kim się dyma...:)
Znajdź sobie jakieś hobby, to ci zajmie czas i nie będziesz miał takich świńskich natrętnych myśli...:)
Albo idź się wyspowiadaj proboszczowi...może on też ma takie myśli...to się zgadacie i jeden drugiemu pomoże...:)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom