• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

wymiana wtryskiwaczy po regeneracji rav4

arcymona

Początkujący
Punktów
0
witam wszystkich . pacjent rav4 d4d 2008 136km . wtryski poddane regeneracji , wprowadzone nowe kody IMA a silnik pracuje bardzo nie równo . Czy cos jeszcze musze zrobic dodatkowego by wszystko było ok ? bardzo prosze o pomoc

arcymona

Początkujący
Punktów
0
czytałem gdzies ze trzba zrobic reset wtrysku wstepnego by to działało
Automatyczne połączenie postów:

Automatyczne połączenie postów:

znalazłem cos takiego czy u mnie jest to wymagane ?

Ostatnia edycja:

nickel

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
666
Miasto
WLKP
Najlepiej najmniej kosztow a efekty zeby były jak po wymianie na nowe.

MarcusPi

Początkujący
Punktów
0
Często tak robią, a co sądzisz o serwisach gdzie rzeczywiście regenerują te wtryski ?

Danmar

Zweryfikowany Mechanik
Porady
3
Punktów
126
Miasto
Wielkopolska
Przecież firma Denso nie udostępnia części do regeneracji wtryskiwaczy, nie można ich kupić. Zatem co to są za regenerację, można się domyślić. ;)

slawek1

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
429
Miasto
Świdnica
Ale ze niby masz zregenerowane Denso piezo ??? :cool:

Dawidek126

SuperMechanior
Punktów
335
Miasto
Piaseczno
Jak masz zregenerowane to wrzuć na forum wydruki po regeneracji z maszyny. Jak nie dostałeś to raczej wyczyścili końcówkę i cześć.

apln

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
53
Miasto
SY/SLU
Tyle lat te denso śmigają na rynku, i dalej ludziom wmawiają że to się regeneruje xD

MarcusPi

Początkujący
Punktów
0
Przecież firma Denso nie udostępnia części do regeneracji wtryskiwaczy, nie można ich kupić. Zatem co to są za regenerację, można się domyślić. ;)
To Ci powiem, że mnie zaskoczyłeś. Nie jestem zawodowym mechanikiem, jestem po prostu laikiem od takim sobie, co mogę to tam sobie wymienię, ale jak trzeba to biegnę do warsztatu. Fajnie, że napisałeś o tej firmie, że nie udostępnia części do regeneracji, przynajmniej wiem, że na przyszłość nikt nie nabije mnie w butelkę. Mega dziękuje.

andrzejr3

Nowy
Punktów
1
To Ci powiem, że mnie zaskoczyłeś. Nie jestem zawodowym mechanikiem, jestem po prostu laikiem od takim sobie, co mogę to tam sobie wymienię, ale jak trzeba to biegnę do warsztatu. Fajnie, że napisałeś o tej firmie, że nie udostępnia części do regeneracji, przynajmniej wiem, że na przyszłość nikt nie nabije mnie w butelkę. Mega dziękuje.
Części do naprawy wtryskiwaczy Denso cztero i dwu pinowych są dostępne w ofercie firm produkujących części do wtryskiwaczy .Temat jest szeroko znany w środowisku serwisów naprawiających układy paliwa .

Do góry Bottom