dominik.mar
Gaduła
Oczywiście, że nie trzeba cudów, przecież nikt nie mówi żeby na start kupować bezłyżkową monterkę za 50 tys, ale czemu jedynym wyjściem jest zaczynanie od najtańszego badziewia? Panowie mamy 2019 rok, jak chcesz doganiać świat to trzeba biec szybciej niż większość bo medalu nie będzie. Przecież nie rozmawiamy o kwotach milionowych, problemem nie do przeskoczenia jest kilka tys zł, szok. Toomii, mówiłem Ci kiedyś, że opony to duża część mojej działalności i jestem przeczulony na tym punkcie, po prostu nie cierpię dyletanctwa, dlatego też nie jestem mechanikiem. Wyważarka to dość precyzyjne urządzenie pomiarowe i nikt nie wmówi mi, że ta za 5 i ta za 45 robi tą samą robotę, za dużo tego zjeździłem. Dla rozluźnienia podam przykład, chcesz zostać drifterem, na początek nie kupisz Skyline'a, bo Cie nie stać i nie potrzebujesz, ale możesz kupić poloneza za 1000zł albo zacisnąć pasa i kupić stare bmw za 3000zł. Jedno i drugie na papierze jeździ podobnie, co wybierzesz?
"myślę że na tej wyważarce za 5tys + 2,5tys za ramię też dam radę dość czasu popracować" - nie wiesz nawet jak się nazywa sprzęt ktory chcesz kupić i na którym masz zamiar świadczyć ludziom usługi za pieniądze, nieźle
"A myślę że nawet lepsza nowa za 5 tys niż używana dojechana wartości 15tyś" - to źle myślisz
"myślę że na tej wyważarce za 5tys + 2,5tys za ramię też dam radę dość czasu popracować" - nie wiesz nawet jak się nazywa sprzęt ktory chcesz kupić i na którym masz zamiar świadczyć ludziom usługi za pieniądze, nieźle
"A myślę że nawet lepsza nowa za 5 tys niż używana dojechana wartości 15tyś" - to źle myślisz