• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Założenie warsztatu narzędzia

troll

SuperMechanior
Punktów
34
aaaa,widzisz,u mnie nie,co roku mam n owy.....więc jest jakas nadzieja hehehe:)

P

PogotowieSamochodoweUK

Wytlumaczenie ze innych nie bylo w tym rozmiarze:D

troll

SuperMechanior
Punktów
34
hahahahahah,otóż to.Tak na marginesie,miałem znowu jakiego głąba z forum....z miejsca wie ,że zepsuty pływak w zbiorniku-wskazówka poziomu paliwa na zerze,a dopiero co tankował za stówkę...i tak ma od tygodnia....strasznie duzo pali.....koledzy na forum mu napisali,że pewnie wtryski leją,no i oczywiście pływak.....

on sobie rzecz jasna wszystko sam w samochodzie robi ,bo nie ma zaufania do mechaników,ale z tym nie może sobie poradzić.Na pytanie co w takim razie zrobil do tej pory to oczywiście podpiał pod komputer,ale ten mu niczego nie powiedzial....i jak na razie tyle zrobił....Zgadnij teraz jaka miał awarię...

Luku

Dekoder
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
317
Miasto
Nottingham
no dobra,a co będzie jak przyjdzie akurat klientka z fotografii z kalendarza?brać ja na usługe ?
Jeśli będzie blacha w miarę to weź na przegląd aby wetknąć stetoskop i osłuchać od środka.

P

PogotowieSamochodoweUK

on sobie rzecz jasna wszystko sam w samochodzie robi ,bo nie ma zaufania do mechaników,ale z tym nie może sobie poradzić.Na pytanie co w takim razie zrobil do tej pory to oczywiście podpiał pod komputer,ale ten mu niczego nie powiedzial....i jak na razie tyle zrobił....Zgadnij teraz jaka miał awarię...
No i co bylo nie halo? Dlaczego mi to pachnie forum marki VW i silnikiem TDI? hehehe

troll

SuperMechanior
Punktów
34
forum trafiłes-silnik akurat benzyna....jak tylko przyjechał capiło z nigo wacha na kilometr....a za nim śliczne slady -kropki benzyny....padalismy ze śmiechu....najpierw sie tyle napocił,nagadał,nachwalił itd,a tu po prostu trzasnięty przewód paliwa.....pytanie-robimy ,czy nie?odp.oczywiście,że robimy.No to w takim razie otwierać zlecenie?bedzie 50pln kosztować....odpowiedx-że ile?????????to ja sobie sam zrobie.Ale niestety juz sobie sam nie zrobi ,bo samochód już fruwa na ponośniku i przewód już urwany,więc nie ma odwrotu.

na zakonczenie całej sprawy rzuciłem mu tekst-,że dla forumowiczów sa specjalne stawki....więc juz mu się miska zaczęła cieszyć......Jak juz pojechał to normalnie kładlismy się ze śmiechu.

ide...
Jeśli będzie blacha w miarę to weź na przegląd aby wetknąć stetoskop i osłuchać od środka.
..........diagnostyke może jaką przeprowadzę heheh

P

PogotowieSamochodoweUK

To wyobrazcie sobie jak on to wszystko sobie musi przy aucie robic skoro nie wyczail wycieku paliwa heheheeheh

Luku

Dekoder
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
317
Miasto
Nottingham
Bo on takich błahostek jak przewody paliwowe nie robi.

kecik1993

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Zimnowoda
Pewnie skończył studja mechaniczne w hervardzie czy jak to się tam pisze

P

PogotowieSamochodoweUK

No oni wszyscy sa specami od tematow poruszanych w danej chwili. Jak mowisz o zebach to sami stomatolodz, jak o autach to mechanicy, jak o oknach to sami stolarze hahahaha

troll

SuperMechanior
Punktów
34
No oni wszyscy sa specami od tematow poruszanych w danej chwili. Jak mowisz o zebach to sami stomatolodz, jak o autach to mechanicy, jak o oknach to sami stolarze hahahaha
dokładnie,ile razy sie czyta czy słyszy-"zrobiłem zawieszenie"np.....tylko nie pisze na którym warsztacie.....i tak samo było z tym idiotą.....naczytał się ,że trzeba znawce tematu zgrywać,bo jak nie to go oszukaja....

P

PogotowieSamochodoweUK

To to raczej dla forumowych specow zeby im banga nie puchla od ''naprawiania aut w googlach''.

P

PogotowieSamochodoweUK

To samo chcialem napisac, ale sie wstydzilem co by nie bylo ze sie nasmiewam a sam chce taka:D

Do góry Bottom