ZweryfikowaneTo spróbuj ustami zaciągnąć albo czymś innym zaciągnąć, ja tak zamykałem auto i otwierałem jak mi się rozdupcyła pompkazweryfikujesz tym sposobem pompkę
ZweryfikowaneTo spróbuj ustami zaciągnąć albo czymś innym zaciągnąć, ja tak zamykałem auto i otwierałem jak mi się rozdupcyła pompkazweryfikujesz tym sposobem pompkę
To tak jak pisałem wcześniej podłącz sprężone powietrze i nasłuchujZweryfikowane
Hahaha wyobraźcie sobie minę ludzi ze stacji benzynowej jak będę pompował bagażnikTo tak jak pisałem wcześniej podłącz sprężone powietrze i nasłuchuj
Wystarczy kompresor od lodówki, on ma ssanie i sprężanieHahaha wyobraźcie sobie minę ludzi ze stacji benzynowej jak będę pompował bagażnik
Zawsze możesz pompować koło zapasoweHahaha wyobraźcie sobie minę ludzi ze stacji benzynowej jak będę pompował bagażnik

Polecam, fajna robota, można się zrelaksowaćPrzyciemnić szyby tył, obecną folia zaczyna się odklejać

Kupiłbyś kompresor do pneumata to i śrubki byś odkręcał bez problemu i byś sprawdzał szczelność zamków, a tak musisz kombinowaćHahaha wyobraźcie sobie minę ludzi ze stacji benzynowej jak będę pompował bagażnik

To był jasny sygnał że jeździsz zbyt dynamicznieW audi a4 b5 wręcz przeciwnie, pies mi się kiedyś zeżygał z tyłu i w efekcie musiałem przeprać, nie było łatwo
Wyświetl załącznik 43115

Ej to nie jest grzejnikczy ma zawór nadmiarowy
Fajnie że wkładka rozbieralnatylniej klapy
ale czy składalna?Fajnie że wkładka rozbieralna

Pewnie takale czy składalna?
Zawszę powtarzam, że rozbieralne jest wszystko. Ale nie wszystko jest składalne![]()
jeśli nie pomyli zapadek
w a4 wkładka jest jak monolit