Tomasz1290
Początkujący
- Punktów
- 0
Witam pacjentem jest mazda 323f ba 1.5 16v problem tkwi w tym że zalewa mi jedną komorę silnika i nie mogę go od razu odpalić co może być tego przyczyną pomóżcie mi.
Czy nie prostszym rozwiązaniem było by udać się do warsztatu samochodowego i tam otrzymać konkretną odpowiedż .Po przez Forum mogą być tylko logiczne podpowiedzi i sugestie ..które to w rzeczy samej Twojego problemu na odległość nie rozwiążą . Może nie ma iskry ..może zawór się nie domyka ..może sterownik...może wtryskiwacz itd itd . Podłącz tester ..sprawdż parametry ..odczytaj ewentualne błędy ..wówczas być może otrzymasz odpowiedż !Witam pacjentem jest mazda 323f ba 1.5 16v problem tkwi w tym że zalewa mi jedną komorę silnika i nie mogę go od razu odpalić co może być tego przyczyną pomóżcie mi.
Może i tak ale nie mogę się nim ruszyć gdzie kolwiek i dla tego szukam pomocy tutajCzy nie prostszym rozwiązaniem było by udać się do warsztatu samochodowego i tam otrzymać konkretną odpowiedż .Po przez Forum mogą być tylko logiczne podpowiedzi i sugestie ..które to w rzeczy samej Twojego problemu na odległość nie rozwiążą . Może nie ma iskry ..może zawór się nie domyka ..może sterownik...może wtryskiwacz itd itd . Podłącz tester ..sprawdż parametry ..odczytaj ewentualne błędy ..wówczas być może