• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Zamawianie z aliexpres

chudson

SuperMechanior
Punktów
132
Miasto
Gorzów Wlkp
ja mam czujniki TPMS uniwersalne z ekranikiem pod gniazdo zapalniczki :D jeszcze działają

RoMo

SuperMechanior
Punktów
27
No kiedyś gdzieś kupiłem 10 spinek tych żółtych do drzwi za coś około 20zl

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
Ceny maja niezłe chinczyki bo panstwo srodka pomaga firmom w postaci darmowej w wiekszosci poczty . Ja dzis zamowilem kilka towarow. Miedzy innymi generatory fal na ne 555 po 3,70 za sztuke. Cena smieszna ale wykombinowalem sobie ze teraz przewody bede przedzwanial w aucie sinusem i takie tam.

samspec13

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
646
Miasto
europolonia
Kołki pierdołki polecam na Wisch ceny w PLN i po polsku . Mają przedstawicielstwo w Polsce . Numery tel.na pw. pośle linki . Daja wtedy rabaty . Nie kupował bym recznych skanerów bo chłam .

bladziak

Nowy
Punktów
0
Miasto
Kraków
zamawiałem i to nie tylko rzeczy do samochodu, ale czas oczekiwania jest tragiczny.... wole dopłacić i mieć na już

klunej

Początkujący
Punktów
0
Już kilka razy zamawiałem jest ok żadnych problemów ze zwrotem również

boxa2

Początkujący
Punktów
0
Na początku miałam obawy przed tymi zakupami, ale już kilka razy coś zamawiałam i nie miałam żadnych problemow. Chociaż to głównie były jakieś drobne i tanie rzecz. Do jakiś bardziej konkretnych rzeczy cały czas się nastawiam. Czas oczekiwania czasami faktycznie jest długi, ale przy większości rzeczy nie zależało mi jakoś szczególnie na czasie, więc dla przetestowania - mogłam poczekać :)

Do góry Bottom