starałem się grzecznie i z szacunkiem i ładnie opisaćTrzeba grzecznie to pomogą![]()

Czy Wysprzęglik był Wymieniany ,!!!????witam
szukałem wszędzie ale ciężko znaleźć coś konkretnego , no ale do tematu
w combo zostało wymienione sprzęgło ( komplet ) i po wymianie przez kilka miesięcy było ok do momentu gdy po wciśnięciu sprzęgła czułem ze jest miękkie i nie dało sie wbić biegu , trzeba było deptać żeby wbić bieg , kilka dni było ok i potem znów to samo .
decyzja ze pompa sprzęgła padła ,po wymianie było ok przez jakiś czas ale znów jest tak samo ?
czy jest możliwe ze dwie pompki są walnięte czy wysprzeglik pada ? ale nie ma wycieku bynajmniej nie widać ?
mechanik wspomina ze wałek w skrzyni ma luz i to jest wina , nie wierzę w to decyzje wiec pytam was co o tym myślicie ?
Dzięki za info!Kolego Andrzeju... Gdybyś przeczytał uważnie choć pierwszy post zauważył byś że wysprzeglik ruszany nie był.... Koledzy pocą się tłumacząc, a miły Pan założyciel brnie w temat bo nie chce tracić kasy na diagnoze przez mechanika i myśli że nie widząc usterki i auta ktoś da mu 100% odpowiedź na jego pytania i wątpliwości... Ta część była już wymieniana jako jedna z możliwości ale wiadomo... Nie ma co się denerwować spinać i krzyczeć w końcu załamany i tak trafi daj Boże do kogoś z nas... No chyba że kolega Marian w swoim blaszaku wyrwie skrzynie, sprawdzi, wymieni i dalej będzie źle...
DziękiW combolocie zazwyczaj tak... Za mało danych podałeś ale zazwyczaj jest przykrecony od środka skrzyni a wystaje tylko zasilanie hydrauliczne i odpowietrznik
FajnieWbijasz 1 naciskasz hamulec zrywasz sprzęgłem jak słyszysz walenie to masz druga skrzynie do zrzucenia... Ew słychać stuki przy gaszeniu itp
TakNo już bez przesady... Tyle info w necie a Ty na gotowe tak...
Jak Sprawdzić czy zdemontowana
Dwumasa jest sprawna !!! ????
Jak Wiesz to NapiszCo on może wywnioskować, jak nie ma pojęcia jak jest zbudowane,
Choja tam wiesz... udajesz....Wiem jak Jest Zbudowana Dwumasowe ️️